Prins George op het EK.
Volledig scherm
Prins George op het EK. © EPA

“Voetbalmatches waren slimme manier om prins George te trainen voor koningschap”

RoyaltyPrins George mocht dit jaar voor het eerst met zijn ouders mee naar het EK... als deel van The Firm. Op zijn 7de volbracht de kleine George dus al zijn eerste taak als werkende royal. “Het was een slim idee van zijn moeder, Kate Middleton, om hem te laten wennen aan het publieke leven.” 

0 reacties

 1. Geen Emmy Award voor Oprah-interview met Harry en Meghan, ‘The Queen’s Gambit’ is grote winnaar
  TV

  Geen Emmy Award voor Op­rah-interview met Harry en Meghan, ‘The Queen’s Gambit’ is grote winnaar

  Het interview dat Oprah Winfrey (67) had met prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (40) heeft dit weekend geen Primetime Creative Emmy Award gewonnen. Het programma was genomineerd in de categorie beste non-fictie special met presentatie, maar de Emmy ging naar het programma ‘Searching for Italy’ van acteur Stanley Tucci. ‘The Queen’s Gambit’ was de grote winnaar van de avond met maar liefst negen Creative Arts Emmy’s.
 2. IN BEELD. Prinses Maria Annunciata van Liechtenstein stapt in het huwelijksbootje met grote Italiaanse liefde
  Royalty
  4

  IN BEELD. Prinses Maria Annunciata van Liechten­stein stapt in het huwelijks­boot­je met grote Italiaanse liefde

  De huwelijksklokken luiden in Liechtenstein. Prinses Maria Anunciata (36) - die een kleindochter is van wijlen Josephine Charlotte van België - is in het huwelijksbootje gestapt met haar Italiaanse partner Emanuele Musini, al is dat eigenlijk al voor de tweede keer. De 36-jarige royal gaf haar jawoord namelijk al op 26 juni tijdens een kleine burgerlijke ceremonie, maar afgelopen weekend sprak Maria Anunciata opnieuw haar geloften uit tijdens het kerkelijke huwelijk.