VIDEO. Nieuwe beelden tonen kroonprinses Elisabeth in actie tijdens militair kamp

RoyaltyTijdens het jaarlijkse zomerkamp van de Koninklijke Militaire School (KMS) werden nieuwe foto’s van kroonprinses Elisabeth (20) gemaakt. De troonopvolger neemt nog tot het einde van deze maand deel aan dit kamp in het kader van haar militaire opleiding. Op de nieuwe beelden zien we Elisabeth in ‘volle actie’ tijdens de militaire oefeningen, inclusief legeruniform en camouflageschmink.

12 reacties

 • Pascale De Vuyst

  8 maanden geleden
  Eindelijk iemand van ons koningshuis die de verdiende graad terecht zal mogen dragen op haar gekozen later uniform, ik ben echt fier op deze prinses dat ze de opleiding volgt zoals ieder in opleiding zonder onderscheid, ik weet uit ervaring dat het niet makkelijk is, manoeuvres, de opleidingen, en ze doet het maar zonder klagen, top top top en alleen maar lof voor die meid en toekomstige koningin, ook aan alle jongeren in opleiding ,chapeau
 • chris vangiesbergen

  8 maanden geleden
  Heel goed gedaan . Moest men alle jongeren eens een paar maanden ook verplicht een opleiding geven ze zouden weten wat het is en ondervinden dat het leven meer is als plezier maken , en wat het is als ze niet kunnen terug vallen op ma en pa voor alles en nog wat.
 • Saskia Vermeylen

  8 maanden geleden
  Voor alle jongeren (M/V/X) invoeren. Op die manier krijgen ze wat discipline en respect.
 • Alain Catry

  8 maanden geleden
  Het is wel voor een bepaald doel dat ze het doet ! Zoals alle vrijwilligers.
 • Elise Van Damme

  8 maanden geleden
  Nooit echt fan geweest van heel het koninklijke gebeuren, maar voor deze dame doe ik letterlijk mijn hoed af!
 1. Onze man is getuige van meest chaotische staatsbezoek ooit in Zuid-Afrika: “Twee derde van de gasten kon hun uitnodiging weggooien”
  PREMIUM
  Royalty

  Onze man is getuige van meest chaotische staatsbe­zoek ooit in Zuid-Afri­ka: “Twee derde van de gasten kon hun uitnodi­ging weggooien”

  Nog maar één dag ver, en het staat nu al vast: koning Filip (62) en koningin Mathilde (50) beleven in Zuid-Afrika hun meest chaotische staatsbezoek ooit. Hun gastheer, president Cyril Ramaphosa (70), kwam een uur te laat, schrapte een cruciaal programmaonderdeel en trok twee derde van de uitnodigingen voor de meest prestigieuze activiteit in. Onze reporter was erbij en doet een gedetailleerd verslag: “Filip kreeg niet eens de kans om zijn statement te geven.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.