Volledig scherm
© BELGA

VIDEO. Autistische man (28) steelt show tijdens staatsbezoek in bevroren Canada: "Ik houd van Belgische koekjes"

Dylan, een autistische man van 28, stal vandaag de show tijdens het staatsbezoek in Toronto. Filip en Mathilde kregen een hockeyshirt, een football én zijn naamkaartje. "Ik houd van Belgische koekjes!"

16 reacties

 • valere vermeulen

  3 jaar geleden
  Daar staat weer maar 1 kapstok tussen!
 • ka Van der Linden

  3 jaar geleden
  Schoon hé Hare Majesteit haar hoedje. één woord daarvoor : superklasse !! Zo moesten er meer zijn.
 • Peggy Geerts

  3 jaar geleden
  Fantastisch ! Eindelijk laat een land eens zien dat mensen met autisme ook meetellen in de maatschappij en inderdaad zoals hij zelf zegt , iets kunnen bereiken in hun leven als ze een bepaald doel voor ogen hebben . Communicatief is het niet altijd even makkelijk voor hen om begrepen te worden en voor ons om hen te begrijpen , maar wij kunnen nog heel veel leren van hen .
 • Johan Billiet

  3 jaar geleden
  Liever dit koningspaar dat "in opdracht" van de Belgische economie in het buitenland enerzijds deuren opent voor de Belgische industrie en anderzijds "goodwill" creëert ten voordele van ons land dan een gewone Belgische politicus à la Berlusconi. Dit zijn zeker geen snoepreisjes en wellicht dankzij hun kunnen de bedrijven waarvoor criticasters zoals Leen, Jaques, Eddy werken, wellicht hun activiteiten uitbreiden en meer jobs creëren...
 • geert calu

  3 jaar geleden
  en voor wie doen ze dat, een handelsmissie, wie is er allemaal mee, heb onze minister-president ook al gezien op de foto's(op wie zijn kosten is da?), waarom meereizen als men de koning weg wil, van hypocrisie gesproken
 1. Neef van Britse Queen riskeert 5 jaar cel na seksueel misbruik van gaste in kasteel: “Ik ben diep beschaamd”
  Royalty

  Neef van Britse Queen riskeert 5 jaar cel na seksueel misbruik van gaste in kasteel: “Ik ben diep beschaamd”

  Het zijn lastige tijden voor de Schotse Simon Bowes-Lyon (34), een neef van Queen Elizabeth. De graaf pleitte in de rechtbank schuldig aan het seksueel misbruiken van een vrouw in zijn kasteel in het Schotse Angus. Tijdens een evenement dat de royal vorig jaar op 13 februari organiseerde drong hij ‘s nachts binnen bij een gaste die er bleef overnachten, waarna hij haar 20 minuten lang seksueel aanviel en misbruikte.
 2. Harry en Meghan jaar na de Megxit nog steeds met handen in het haar: “Het is veel moeilijker verlopen dan verwacht”
  Royalty

  Harry en Meghan jaar na de Megxit nog steeds met handen in het haar: “Het is veel moeilijker verlopen dan verwacht”

  Harry en Meghan vs de monarchie, het was één van de grootste nieuwsverhalen uit 2020. Hoewel de Britse prins en zijn echtgenote hadden verwacht dat ze veel voordeel zouden halen uit hun beslissing om uit het koningshuis te stappen, ziet de toekomst er bijna een jaar later nog altijd onzeker uit. “Ze hadden meer steun verwacht, en net zoals iedereen hadden ze niet gerekend op de pandemie.”
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"