EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Vermeend dubbelleven ondermijnt de troon van Marokkaanse jetset-koning: “Hij was vroeger al vaste klant in Brusselse homobars”

RoyaltyAls de Britse prins Harry (34) en z’n zwangere echtgenote Meghan (37) op staatsbezoek komen, is dat doorgaans heilzaam voor je populariteit. Niet zo in Marokko, waar koning Mohammed VI (55) in plaats van bijval vooral veel vragen over zich heen kreeg. Want waar was zijn (ex?)-vrouw, prinses Lalla Salma (40)? Haar afwezigheid doet de geruchten over zijn geaardheid in alle hevigheid oplaaien.

13 reacties

 • Diana De Wit

  2 jaar geleden
  Hij leeft in weelde terwijl wij hier zijn volk moeten onderhouden!!!!
 • Jan van Helmont

  2 jaar geleden
  Geaardheid is geen keuze. Domme mensen die je er om kwetsen en je "zelfmoorden" ook niet. Dat het in 2019 nog mogelijk is iemand omwille van diens geaardheid ongelukkig te maken, is erg. Vrouwen die dan als alibi dienen? Degoutant. Wanneer gaat de mensheid beschaafd zijn?
 • cindy moens

  2 jaar geleden
  Net als hier, schatrijk en de bevolking arm. Hier wil de koning nog niet eens een stukje park afstaan voor "zijn" volk. Hun sex leven interesseert mij niet, uit de kast komen zou ik zeggen dan zal de moslim gemeenschap het misschien beter aanvaarden.
 • Pedro Gonzalez

  3 jaar geleden
  Als hij alles betaald heeft of laten betalen, dan is dat toch OK !
 • Zahira Bagui

  3 jaar geleden
  Wij houden van onze koning en wij zijn loyaal en we hebben veel respect .....stop met leugens....en laat mensen hun leven leiden en zeker wat betreft hun privee leven ......venstermiks...
 1. Politie ziet niets strafbaars aan beroemd BBC-interview met prinses Diana
  Royalty
  1

  Politie ziet niets strafbaars aan beroemd BBC-interview met prinses Diana

  De Britse politie ziet geen strafbare feiten bij het tot stand komen van het beroemde televisie-interview van de BBC met Diana in 1995. Uit onafhankelijk onderzoek bleek eerder dit jaar nochtans dat de omroep had verzwegen dat het gesprek met de prinses was geregeld door valse informatie te verstrekken. De politie deed daarop zelf speurwerk naar het interview dat journalist Martin Bashir (58) met haar had.
 2. Prins Andrew heeft kersverse kleindochter nog niet ontmoet omdat hij zich schuilhoudt: “Hij durft Schotland niet te verlaten”
  Royalty
  5

  Prins Andrew heeft kersverse kleindoch­ter nog niet ontmoet omdat hij zich schuil­houdt: “Hij durft Schotland niet te verlaten”

  Prinses Beatrice (33), de oudste dochter van de Britse prins Andrew (61), is vorige week zaterdag bevallen van een dochtertje. Toch heeft Andrew zijn kersverse kleinkind nog niet bezocht. De prins houdt zich nog steeds schuil in Schotland, waar hij de advocaten van Virginia Giuffre probeert te ontwijken. Zij proberen hem al weken te dagvaarden voor zijn rechtszaak.