EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Vermeend dubbelleven ondermijnt de troon van Marokkaanse jetset-koning: “Hij was vroeger al vaste klant in Brusselse homobars”

RoyaltyAls de Britse prins Harry (34) en z’n zwangere echtgenote Meghan (37) op staatsbezoek komen, is dat doorgaans heilzaam voor je populariteit. Niet zo in Marokko, waar koning Mohammed VI (55) in plaats van bijval vooral veel vragen over zich heen kreeg. Want waar was zijn (ex?)-vrouw, prinses Lalla Salma (40)? Haar afwezigheid doet de geruchten over zijn geaardheid in alle hevigheid oplaaien.

13 reacties

 • Diana De Wit

  4 jaar geleden
  Hij leeft in weelde terwijl wij hier zijn volk moeten onderhouden!!!!
 • Jan van Helmont

  4 jaar geleden
  Geaardheid is geen keuze. Domme mensen die je er om kwetsen en je "zelfmoorden" ook niet. Dat het in 2019 nog mogelijk is iemand omwille van diens geaardheid ongelukkig te maken, is erg. Vrouwen die dan als alibi dienen? Degoutant. Wanneer gaat de mensheid beschaafd zijn?
 • cindy moens

  4 jaar geleden
  Net als hier, schatrijk en de bevolking arm. Hier wil de koning nog niet eens een stukje park afstaan voor "zijn" volk. Hun sex leven interesseert mij niet, uit de kast komen zou ik zeggen dan zal de moslim gemeenschap het misschien beter aanvaarden.
 • Pedro Gonzalez

  4 jaar geleden
  Als hij alles betaald heeft of laten betalen, dan is dat toch OK !
 • Zahira Bagui

  4 jaar geleden
  Wij houden van onze koning en wij zijn loyaal en we hebben veel respect .....stop met leugens....en laat mensen hun leven leiden en zeker wat betreft hun privee leven ......venstermiks...