EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Vermeend dubbelleven ondermijnt de troon van Marokkaanse jetset-koning: “Hij was vroeger al vaste klant in Brusselse homobars”

RoyaltyAls de Britse prins Harry (34) en z’n zwangere echtgenote Meghan (37) op staatsbezoek komen, is dat doorgaans heilzaam voor je populariteit. Niet zo in Marokko, waar koning Mohammed VI (55) in plaats van bijval vooral veel vragen over zich heen kreeg. Want waar was zijn (ex?)-vrouw, prinses Lalla Salma (40)? Haar afwezigheid doet de geruchten over zijn geaardheid in alle hevigheid oplaaien.

13 reacties

 • Diana De Wit

  4 jaar geleden
  Hij leeft in weelde terwijl wij hier zijn volk moeten onderhouden!!!!
 • Jan van Helmont

  4 jaar geleden
  Geaardheid is geen keuze. Domme mensen die je er om kwetsen en je "zelfmoorden" ook niet. Dat het in 2019 nog mogelijk is iemand omwille van diens geaardheid ongelukkig te maken, is erg. Vrouwen die dan als alibi dienen? Degoutant. Wanneer gaat de mensheid beschaafd zijn?
 • cindy moens

  4 jaar geleden
  Net als hier, schatrijk en de bevolking arm. Hier wil de koning nog niet eens een stukje park afstaan voor "zijn" volk. Hun sex leven interesseert mij niet, uit de kast komen zou ik zeggen dan zal de moslim gemeenschap het misschien beter aanvaarden.
 • Pedro Gonzalez

  4 jaar geleden
  Als hij alles betaald heeft of laten betalen, dan is dat toch OK !
 • Zahira Bagui

  4 jaar geleden
  Wij houden van onze koning en wij zijn loyaal en we hebben veel respect .....stop met leugens....en laat mensen hun leven leiden en zeker wat betreft hun privee leven ......venstermiks...
 1. “Hij is een opportunistische rioolrat”: scheiding van Spaanse prinses Cristina draait uit op bitse geldstrijd
  PREMIUM
  Royalty

  “Hij is een opportunis­ti­sche rioolrat”: scheiding van Spaanse prinses Cristina draait uit op bitse geldstrijd

  De echtscheiding tussen Cristina (57) van Spanje en de half-Belgische Iñaki Urdangarin (55) is “een bodemloze put” geworden. Dat concluderen koningshuisexperten nu er heel wat ophefmakende details rond de procedure zijn gelekt. Zo eist de overspelige Iñaki één van Cristina’s eigendommen op, liefst 2 miljoen euro én 75 procent van haar loon. En dat terwijl hij nu al rijkelijk onderhouden wordt door zijn ex-vrouw. Wat staat er op het spel en waar eindigt dit? “We kunnen gerust stellen dat Iñaki zich tot álles zou verlagen.”
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  4

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 3. Nu hij Harry én Andrew uit hun huizen zet: familie keert zich tegen Charles door “wrede wraakoefening”
  PREMIUM
  ROYALTY

  Nu hij Harry én Andrew uit hun huizen zet: familie keert zich tegen Charles door “wrede wraakoefe­ning”

  “Not my king!” Overal waar koning Charles (74) zich laat zien, wordt hij begroet door manifestanten. Het volk staat niet als één blok achter hun koning, en zelfs zijn eigen familie lijkt hem de rug te keren, nu na Harry (38) ook Andrew (63) de sleutels van z’n huis moet inleveren, aldus ‘Dag Allemaal’. En het zijn niet enkel de vele schandalen rond Andrew die maakten dat de Britse koning zijn broer aan de deur zet.