Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle brengen een bezoek aan het onderdeel zitvolleybal op de vijfde editie van de Invictus Games, een internationaal sportevenement voor militairen en veteranen die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle brengen een bezoek aan het onderdeel zitvolleybal op de vijfde editie van de Invictus Games, een internationaal sportevenement voor militairen en veteranen die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt. © ANP

Verliefde blikken in Nederland en toenadering bij de Queen: hoe goed werkt het charmeoffensief van Harry en Meghan?

RoyaltyPrins Harry (37) en Meghan (40) zijn op charmeoffensief in Nederland, waar ze samen de Invictus Games — mede opgericht door Harry — bijwonen. Maar waar de één hen bejubelt om hun “schattige publieke momenten”, spreekt de ander van een groot gebrek aan respect voor de monarchie. Het koppel bracht namelijk wel een bezoekje aan koningin Elizabeth, maar de plooien zijn volgens insiders nog niet zo gladgestreken als het lijkt. “Ze hebben hun bezoek héél strategisch gekozen.”

10 reacties

 • Madeleine Blommaert

  2 maanden geleden
  Zij doen dat heel goed, ze leven zoals zijzelf willen en het zijn ook maar mensen. Dat ze in de VK jaloers zijn kan ik me inbeelden! Ze doen het te goed volgens zijn familie, ik zou zeggen chapeau hoedje af
 • Kristine Delacourt

  2 maanden geleden
  De PR machine draait. Het geld rolt binnen.
 • Xsarilde Willis

  2 maanden geleden
  Elkaar graag zien kunnen ze ook in megans geliefde amerika. Daar hebben ze Nederland en UK niet voor nodig. Dat ze maar over die plas blijven, dat is waar ze horen.
 • freddy cardoen

  2 maanden geleden
  Wacht maar tot zijn boek uit komt . Voor het geld van Netflix kunnen ze alles zelfs komedie spelen.
 • Ilse Verlinden

  2 maanden geleden
  Waarom moet alles wat deze mensen doen op de slechts mogelijke manier worden uitgelegd? Misschien zien ze mekaar gewoon graag?
 1. Koning Filip zoekt 'alledaagse helden' om in de bloemetjes te zetten
  Royalty

  Koning Filip zoekt 'alledaagse helden' om in de bloemetjes te zetten

  Koning Filip, minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en burgerorganisatie BeHeroes zijn op zoek naar alledaagse helden, om hen in de bloemetjes te zetten voor hun kleine of grote daden. Zo zullen er 50 helden en de persoon die hen nomineerde een uitnodiging ontvangen voor de viering van de nationale feestdag, terwijl acht helden en hun inzenders zelfs op audiëntie mogen komen in het koninklijk paleis.