Binnenkijken bij prins Philip.
Volledig scherm
PREMIUM
Binnenkijken bij prins Philip. © HLN

Verlaten bureau van prins Philip geeft inkijk in zijn leven: “Er hangen nog mosterdvlekken op het plafond”

RoyaltyZe liggen constant met elkaar in de clinch, maar over één ding zijn de Britse royals het allemaal eens: prins Philip was een goeie kerel. In de exclusieve BBC-docu ‘Prince Philip: The Royal Family Remembers’ delen ze hun herinneringen aan de overleden echtgenoot van de Queen. Bovendien krijgen we een unieke kijk in het leven van de prins en zijn leefruimtes in het paleis. Van de peperdure klok tot de mosterdvlekken op het plafond. “Iedereen koos zijn woorden heel voorzichtig wanneer hij in de buurt was.”

2 reacties

 • Joke Kay

  1 jaar geleden
  En toch is er een staartje. Zo niet, zou hij zijn testament niet voor 90 jaren willen geheim houden. Denk er even over na. Meer dan waarschijnlijk zullen zelfs zijn kleinkinderen er nooit de inhoud van kennen. Waarom?
 • Marc Van Driessche

  1 jaar geleden
  Miljardair zijn en honderd jaar mogen worden, is maar voor enkelingen in de geschiedenis weggelegd.
 1. Harry en Meghan brachten eigen fotograaf mee naar Buckingham Palace zonder toestemming van de Queen
  Royalty
  3

  Harry en Meghan brachten eigen fotograaf mee naar Buckingham Palace zonder toestem­ming van de Queen

  In de eerste trailer van hun Netflixdocumentaire ‘Harry & Meghan’ is te zien hoe de hertog en hertogin van Sussex hand in hand door de gangen van Buckingham Palace lopen. Op het eerste zicht niet zo’n opvallend beeld, maar het tegendeel is waar. Het plaatje onthult namelijk dat de Britse prins en zijn echtgenote een fotograaf bij zich hadden, zonder toestemming van de koningin.