Prins George in kostuum op Wimbledon.
Volledig scherm
Prins George in kostuum op Wimbledon. © Photo News

Veel kritiek omdat prins George kostuum moest dragen tijdens hittegolf, maar waarom was dat zo?

RoyaltyDe kleine prins George (8) mocht vorig weekend voor het eerst mee naar Wimbledon. Daar woonde hij de finale bij in helse temperaturen, want het VK wordt momenteel getroffen door een hittegolf. Het was een pijnlijk zicht: het jonge prinsje in maatpak met das, puffend en hijgend. “Dit zou je zelfs een hond niet aandoen”, klinkt het op sociale media. Waarom moest George het dan wel doorstaan?

5 reacties

 • Inse Van Cauteren

  3 maanden geleden
  Tis een schande voor die jongen, ik zou heel lichte schirt aan doen en mooie schort aan doen met zelfde kleur van zijn broek, ik weet niet waar je verstand is
 • Sylvain Helsen

  3 maanden geleden
  Een koninklijke familie moet het goede voorbeeld geven en zich niet gaan aanstoten in oudbakken kleding met als enig en uitsluitend doel toch maar te beantwoorden aan een vooropgestelde ideale vorm die echter reeds bij voorbaat niet ideaal kan zijn indien men daarmee reeds op het eerste gezicht door de mand valt bij het grote publiek.
 • monique bolen

  3 maanden geleden
  mijn kleinzonen opgegroeid in GB hebben altijd uniform gedragen op school ook das en vest, toen ik vroeg hoe zit het bij warm weer was het antwoord tot ze binnen zijn dan mag vest uit en das losser.
 • elisabeth de vos

  3 maanden geleden
  gestoord, dat is een kind, er zijn toch mooie geklede t-shirts, en mooie hoedjes voor die gastjes
 • bernard vermeulen

  3 maanden geleden
  Nog ouderwetser dan Belgie.
 1. Kate Middleton begaat eerste ‘misstap’ in meer dan 10 jaar bij koninklijke familie
  Royalty

  Kate Middleton begaat eerste ‘misstap’ in meer dan 10 jaar bij koninklij­ke familie

  De Britse prins William (40) en zijn vrouw Kate Middleton (40) hebben deze week voor het eerst een bezoek gebracht aan Wales sinds zij de titels prins en prinses van Wales dragen. Het koppel ging langs in de stad Swansea en op het eiland Anglesey, waar ze nog hebben gewoond. Tijdens het bezoek deed prinses Kate echter een uitspraak die de Britse pers niet beviel, waarna haar verweten werd dat ze het protocol brak en een ‘faux pas’ beging.