Harry en Meghan komen met de ultieme uithaal naar het koningshuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan komen met de ultieme uithaal naar het koningshuis. © AP

Van warme familiebanden tot koude oorlog: hoe is het ooit zo ver kunnen komen tussen Harry, Meghan en de koninklijke familie?

RoyaltyHet volk viel voor zijn rebellie, oma Elizabeth (94) voor zijn charme en William (38) voor zijn onvoorwaardelijke broederliefde. Tot hij zelf viel voor Meghan Markle (39). Straks legt de ooit zo populaire Harry (36) bij Oprah Winfrey (67) -en aan de zijde van zijn echtgenote- een bom onder Buckingham Palace en wordt niets of niemand gespaard. Uitgerekend hij. De ooit zo geliefde prins. De man die nooit aanspraak maakte op de troon, maar als oorlogsheld de Britse kroon liet schitteren en de monarchie na de dood van Diana nieuw leven inblies. Van waar die wraak? Hoe broederliefde ontaardde in broedernijd. En hoe het zover is kunnen komen.

32 reacties

 • Diane Bostoen

  3 weken geleden
  Dank zij MM ambras met heel de familie en die van haar zelf ook , liegen en bedriegen , daar komt niet veel goeds van voort !
 • eric de baene

  1 maand geleden
  Die Harry is zo verliefd dat hij blind en naïef is om niet te zien hoe zijn vrouw in elkaar is helaas ! Zij draagt de broek blijkbaar zie je aan haar gedrag ! Natrappen is zo gemakkelijk maar je moet ook de andere kant van het verhaal horen eh !
 • Annemieke Lamot

  1 maand geleden
  Oordeel niet , als jezelf niet wil veroordeeld worden niemand van ons weet wat er achter de dikke muren van het paleis leeft. Het is gemakkelijk om vanachter je touchscreen af te geven op mensen die je niet persoonlijk kent
 • Petrus Dijkzeul

  1 maand geleden
  Het is Meghan die bepaalt, en Harry om haar vinger draait.
 • heidi jolling

  1 maand geleden
  Wat een koude mensen. Ik heb mijn twijfels of Diana wel aan een natuurlijke dood is gestorven. Zij waren veel populairder dan de queen en Charles. Die hebben dit nooit kunnen verkroppen, toch begrijpelijk dat Harry zijn eigen warme leven lijdt. Chapeau voor hem.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen
  Play

  Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen

 2. Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterstevoren spelen?
  Play
  Popquiz

  Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterste­vo­ren spelen?