'Palace Papers' schiet met scherp op alle royals.
Volledig scherm
PREMIUM
'Palace Papers' schiet met scherp op alle royals. © Getty

Van de oude vete tussen William en Harry tot wraakzuchtige Queen: nieuw boek neemt álle Britse royals onder vuur

RoyaltyDat prinsen Harry en Andrew constant onder vuur liggen, zijn we al gewoon. Maar in het nieuwe boek ‘Palace Papers: The Truth and the Turmoil’ van journaliste Tina Brown wordt geen énkele royal gespaard. Gewapend met een scherpe pen en meer dan honderd bronnen binnen het koninklijk paleis haalt ze de grote kopstukken onderuit: van ‘dramaqueen’ Meghan Markle en de leugens van Andrew tot ‘ettertje’ prins William en de druppel die de Megxit-emmer deed overlopen: dit zijn de strafste onthullingen op een rij. 

1 reactie

 • PAUL NEVELSTEEN

  10 maanden geleden
  In welke familie is er nu geen ruzie? Bij de ene al wat erger dan de andere. Maar helemaal nooit "drama" is er nergens volgens mij. Het zijn uiteindelijk ook maar gewone mensen hoor. Of daar nu een kroon of hoge hoed bij hoort en protocollen, intern maakt zoiets geen verschil.
 1. Koningin Mathilde en prinses Elisabeth bezoeken het graf van Toetanchamon
  ROYALTY

  Koningin Mathilde en prinses Elisabeth bezoeken het graf van Toetancha­mon

  Koningin Mathilde (50) en kroonprinses Elisabeth (21) hebben vandaag het graf van Toetanchamon in Egypte bezocht. Bekende egyptoloog Zahi Hawass leidde de royals rond. Het was een blij weerzien, want de man ontving koning Filip, koningin Mathilde en hun kinderen voor het eerst tijdens een privévakantie in 2018. “Ik heb al veel koningen en koninginnen ontmoet, maar zij zijn mijn absolute favorieten”, klinkt het bij Hawass.
 2. Prinses Madeleine van Zweden zwicht onder kritiek en keert terug uit Florida: “Ze rukt kinderen weg uit veilige omgeving”
  PREMIUM
  Royalty
  3

  Prinses Madeleine van Zweden zwicht onder kritiek en keert terug uit Florida: “Ze rukt kinderen weg uit veilige omgeving”

  “Ze ontvlucht haar koninklijke plichten.” De Zweden portretteren haar als een luie prinses en het Zweedse hof is haar non-stop verhuizingen naar het buitenland beu: prinses Madeleine (41) krijgt bakken kritiek over zich heen. In het verleden heeft de prinses - ondanks alle commentaar - altijd precies gedaan wat ze wou, maar nu lijkt Madeleine toch te buigen naar de wil van haar familie... en die van het Zweedse volk. Waarom laat ze net nu haar hele leven, en dat van haar man Chris en de kinderen, in Miami vallen?