Van links naar rechts: prins George, prins Louis in de armen van koningin Elizabeth, Savannah Phillips (achteraan), prinses Charlotte, de overleden prins Philip, Isla Phillips met Lena Tindall en Mia Tindall.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: prins George, prins Louis in de armen van koningin Elizabeth, Savannah Phillips (achteraan), prinses Charlotte, de overleden prins Philip, Isla Phillips met Lena Tindall en Mia Tindall. © AP

Van ‘boer' tot ‘gevreesde krijger’: dit betekenen de namen van Queen Elizabeths 11 achterkleinkinderen

RoyaltyMet Lilibet erbij, de jongste aanwinst van prins Harry (36) en Meghan Markle (39), heeft de Queen nu elf achterkleinkinderen. Zoals de traditie bij de Windsors dat wil, hebben hun namen (meestal) een speciale betekenis of verwijzen ze naar een illuster familielid. Maar hoe zit het met de namen van al die andere achterkleinkinderen van de Queen? 

  1. Kleine prins George gepest door voetbalfans: “William en Kate willen hem voorlopig uit de spotlights houden”
    Royalty
    13

    Kleine prins George gepest door voetbal­fans: “William en Kate willen hem voorlopig uit de spotlights houden”

    Na het anonieme ‘huilende Duitse meisje’ op de tribune tijdens de match tussen Engeland en Duitsland, is er nog een ander jong slachtoffer van pestende voetbalfans opgedoken. Deze keer gaat het om een veel bekender gezicht: dat van de kleine prins George. Hij ging tijdens de EK-finale samen met zijn ouders de Engelse ploeg aanmoedigen. Dat moest hij bekopen met een hoop nare opmerkingen van hun tegenstanders.