Harry en Meghan op hun huwelijksdag
Volledig scherm
Harry en Meghan op hun huwelijksdag © Photo News

Twee jaar na hun huwelijk: dit moment zullen Harry en Meghan nooit vergeten

RoyaltyTwee jaar geleden, op 19 mei 2018, gaven prins Harry (35) en Meghan Markle (38) elkaar het jawoord. De festiviteiten staan voor eeuwig in het collectieve geheugen gegrift, maar ook het koppel zelf koestert bijzondere herinneringen aan hun mooiste dag. 

 1. Koning Albert II en koningin Paola ontvingen prinses Delphine op Belvédère
  Play
  Royalty

  Koning Albert II en koningin Paola ontmoeten prinses Delphine: "Een nieuw hoofdstuk"

  Koning Albert II en koningin Paola hebben afgelopen weekend een ontmoeting gehad met Delphine van Saksen-Coburg, die op 1 oktober officieel erkend werd als prinses. Dat meldt het koninklijk paleis. Een opvallend verzoenend gebaar, want de relatie tussen de voormalige vorst en zijn buitenechtelijke dochter was helemaal verzuurd geraakt tijdens de juridische strijd, waarbij Delphine erkend wilde worden als de dochter van Albert.
 2. Experts wikken en wegen slaagkansen van Meghan: “Haar ‘Markle Sparkle’ is onbetaalbaar, maar ze kan zich serieus verbranden”
  PREMIUM
  Royalty

  Experts wikken en wegen slaagkan­sen van Meghan: “Haar ‘Markle Sparkle’ is onbetaal­baar, maar ze kan zich serieus verbranden”

  Na het opgeven van hun koninklijke rollen als leden van de Britse koninklijke familie en hun verrassende verhuis naar Los Angeles, lijken prins Harry (35) en Meghan Markle (38) het ijzer te willen smeden terwijl het heet is. Het koppel lanceerde onlangs hun eigen stichting Archewell, de hertogin sprak de voice-over in voor een Disney-documentaire én dan is er nog de veelbesproken biografie ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’, die later deze zomer verschijnt. De geldmachine lijkt dus in gang gezet, maar is dat wel verstandig? Verschillende commerciële experten laten hun licht schijnen op de zakelijke plannen van de hertog en hertogin.