Harry en Meghan op hun huwelijksdag
Volledig scherm
Harry en Meghan op hun huwelijksdag © Photo News

Twee jaar na hun huwelijk: dit moment zullen Harry en Meghan nooit vergeten

RoyaltyTwee jaar geleden, op 19 mei 2018, gaven prins Harry (35) en Meghan Markle (38) elkaar het jawoord. De festiviteiten staan voor eeuwig in het collectieve geheugen gegrift, maar ook het koppel zelf koestert bijzondere herinneringen aan hun mooiste dag. 

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. Experts wikken en wegen slaagkansen van Meghan: “Haar ‘Markle Sparkle’ is onbetaalbaar, maar ze kan zich serieus verbranden”
  PREMIUM
  Royalty

  Experts wikken en wegen slaagkan­sen van Meghan: “Haar ‘Markle Sparkle’ is onbetaal­baar, maar ze kan zich serieus verbranden”

  Na het opgeven van hun koninklijke rollen als leden van de Britse koninklijke familie en hun verrassende verhuis naar Los Angeles, lijken prins Harry (35) en Meghan Markle (38) het ijzer te willen smeden terwijl het heet is. Het koppel lanceerde onlangs hun eigen stichting Archewell, de hertogin sprak de voice-over in voor een Disney-documentaire én dan is er nog de veelbesproken biografie ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’, die later deze zomer verschijnt. De geldmachine lijkt dus in gang gezet, maar is dat wel verstandig? Verschillende commerciële experten laten hun licht schijnen op de zakelijke plannen van de hertog en hertogin.
 1. Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"
  Play

  Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"

 2. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie