Een foto van tijdens het huwelijk.
Volledig scherm
Een foto van tijdens het huwelijk. © Photo News

Trouwjurk prinses Beatrice wordt tentoongesteld in Windsor Castle

RoyaltyDe jurk die prinses Beatrice (32) in juli droeg bij haar huwelijk met Edo Mapelli Monzi wordt tentoongesteld in Windsor Castle. Vanaf 24 september is de ivoorkleurige satijnen jurk van de hand van Sir Norman Hartnell twee maanden lang te zien, kondigde de Royal Collection Trust maandag aan.

0 reacties

 1. Nieuwe foto van prinses Charlène baart volgers zorgen: “Gaat het wel de goede kant op met jou?”
  Royalty
  4

  Nieuwe foto van prinses Charlène baart volgers zorgen: “Gaat het wel de goede kant op met jou?”

  “Wat scheelt er toch met jou?”, “Je ziet er echt niet gezond uit” en “Waarom oog jij zo verdrietig?” - Het zijn slechts enkele van de geschrokken reacties op de nieuwe foto die prinses Charlène (43) van Monaco gisteren deelde. Sinds bekend raakte dat de vrouw van prins Albert (63) al maandenlang in Zuid-Afrika verblijft - waar ze een infectie opliep en meermaals onder het mes moest - roept haar situatie veel vragen op bij royaltyfans.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 3. Waarom de Britse prinses Beatrice eindelijk kan ontsnappen aan schaduw van vader Andrew
  Royalty

  Waarom de Britse prinses Beatrice eindelijk kan ontsnappen aan schaduw van vader Andrew

  Prinses Beatrice (31) heeft in één keer aan al de kopzorgen rond haar huwelijk een einde gemaakt door vrijdagochtend in een besloten ceremonie te trouwen met Edoardo Mapelli Mozzi (37). Door alles stil te houden en het huwelijk te laten sluiten in de kapel van Royal Lodge, op het terrein van het ouderlijk huis in Windsor Great Park, hoefde ze geen rekening te houden met de paria-status van haar vader prins Andrew (60) en kon ze toch haar ouders en grootouders voor de plechtigheid uitnodigen.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Gewaagde privéfoto’s van feestende prinses Alexia zorgen voor ophef, koningshuis reageert ontstemd
  Royalty
  80

  Gewaagde privéfoto’s van feestende prinses Alexia zorgen voor ophef, konings­huis reageert ontstemd

  De Nederlandse prinses Alexia, dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, studeert momenteel aan het Atlantic College in Wales. De 16-jarige Alexia geniet er duidelijk volop van het studentenleven, dat blijkt uit een pikante foto die is opgedoken op sociale media. Het beeld zorgt voor ophef in Nederland, aangezien de strenge mediacode verbiedt dat privébeelden van minderjarige royals getoond worden. De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) heeft ondertussen gereageerd.