Queen Elizabeth II
Volledig scherm
Queen Elizabeth II © EPA

Trouwe adviseur Queen Elizabeth overlijdt op dag dat prins Philip wordt begraven

RoyaltyOpnieuw tragisch nieuws voor Queen Elizabeth. Op de dag dat haar echtgenoot prins Philip werd begraven, is haar trouwe adviseur Sir Michael Oswald overleden. Hij speelde een grote rol in de liefde van het koninklijke paar voor de paardenraces. Oswald was al enige tijd ziek en is 86 jaar geworden.

2 reacties

 • Michel Vandewiele

  4 weken geleden
  99 - 94 - 86 dat zijn de courante leeftijden rond het paleis daar, denken die mensen echt dat zij het eeuwig leven hebben, nog nooit van jonge vitale moderne mensen gehoord. En als de queen wegvalt is het Charles, ook al in de 70.
 • Noël Dierickx

  4 weken geleden
  Dat is het lot van iedereen die oud wordt: iedereen rondom u sterft (familie, vrienden, buren) en ge blijft helemaal alleen (en zij heeft nog kinderen en kleinkinderen, velen hebben zelfs dat niet).
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"