Prinses Amalia.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Amalia. © ANP

Torenhoge uitkering voor prinses Amalia zet kwaad bloed in Nederland: “Ze zal meer dan 4.300 euro per dag krijgen”

RoyaltyDe royals en hun dotaties zorgen ook in Nederland voor de nodige controverse. Zo reageren onze noorderburen heftig op de voorziene 1,6 miljoen euro per jaar die kroonprinses Amalia (16) vanaf haar 18de verjaardag zal opstrijken. “Het is een regelrechte schande”, klinkt het massaal, vooral omdat de prinses daar niet veel voor zal moeten doen.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias

 2. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels