Het viel kijkers op dat Meghan veel minder zichtbaar was dan de andere royals tijdens de plechtigheid.
Volledig scherm
Het viel kijkers op dat Meghan veel minder zichtbaar was dan de andere royals tijdens de plechtigheid. © RV

Toeval of strategische zet? Meghan Markle amper zichtbaar achter grote kaars tijdens uitvaart

RoyaltyAlle ogen stonden gericht op de Westminster Abbey in Londen, waar de staatsbegrafenis van Queen Elizabeth plaatsvond. Koning Charles en de andere kinderen van de koningin namen plaats op de eerste rij, terwijl prins Harry en Meghan Markle een zitje op de tweede rij kregen. Opvallend was echter dat de hertogin van Sussex volgens de kijkers veel minder vaak in beeld kwam, omdat één van de kaarsen - al dan niet toevallig - het zicht versperde.

 1. Méér dan Máxima, maar Charlene spant de kroon: koningin Mathilde gaf 103.468 euro uit aan kleding in 2022
  PREMIUM
  Royalty

  Méér dan Máxima, maar Charlene spant de kroon: koningin Mathilde gaf 103.468 euro uit aan kleding in 2022

  Ze lopen voortdurend in de kijker met hun prachtige jurken, gracieuze stijl en indrukwekkende accessoires. Voor veel vrouwen zijn royals het ultieme stijlicoon, al heeft natuurlijk niet iedereen zo’n budget om te shoppen. Maar aan welke garderobe hangt het hoogste prijskaartje? En wie koopt steevast de meeste nieuwe stuks? Ontdek hier de duizelingwekkende bedragen die de royals het afgelopen jaar spendeerden aan hun garderobe.
 1. PS-vicepremier Dermagne wil Belgische monarchie afschaffen en pleit voor een republiek
  208

  PS-vicepre­mier Dermagne wil Belgische monarchie afschaffen en pleit voor een republiek

  PS-vicepremier Pierre-Yves Dermagne wil de Belgische monarchie afschaffen. “Ik kan geen systeem goedkeuren dat ongelijkheid tussen burgers creëert”, zegt de federale minister in het tijdschrift ‘Wilfried’. Hij pleit voor een presidentieel systeem met een afwisseling tussen de taalgroepen voor de keuze van de president. De Franstalige socialisten zeggen de visie van Dermagne te kennen en er geen probleem mee te hebben dat hij die verkondigt, “zo lang hij maar duidelijk aangeeft dat het zijn persoonlijke mening is”. Dat heeft woordvoerder Tineke Sonck gezegd aan HLN.
 2. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.