AFP
Volledig scherm
© AFP

Toeval of kwaad opzet? Minnares van Thaise koning Rama X plots spoorloos verdwenen

RoyaltyWaar is Sineenat Wongvajirapakdi? De geruchtenmolen rond de (ex-)minnares van de Thaise koning Maha Vajiralongkorn - die door het leven gaat als koning Rama X - draait momenteel op volle toeren. Sineenat werd in oktober vorig jaar plots koudweg aan de kant geschoven door de Thaise vorst en sindsdien ontbreekt van de vrouw elk spoor. Wat is er toch met haar gebeurd? 

4 reacties

 • daniel vanroelen

  3 jaar geleden
  daniel vanroelen In Thailand kan alles ,en zeker zwijgen of je gaat er aan voor je woorden
 • Johny matheeuwsens

  3 jaar geleden
  Ik woon hier in Thailand een groot gedeelte van het jaar. Hier accepteert de gewone bevolking absoluut geen kritiek op de koning. Ik zal er zelf ook niks over zeggen.De westerse mensen zijn ontzettend naief, en echt onwetend hoe de mensen hier leven en denken.Op vakantie lijkt alles heel mooi, het echte leven leert ge pas kennen door er te wonen.
 • heinz wolf

  3 jaar geleden
  Ik vrees dat zij nooit meer gevonden zal worden. Er zijn ginder genoeg grote wurgslangen en andere roofdieren die altijd honger hebben
 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Wat een circus!
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.