AFP
Volledig scherm
© AFP

Toeval of kwaad opzet? Minnares van Thaise koning Rama X plots spoorloos verdwenen

RoyaltyWaar is Sineenat Wongvajirapakdi? De geruchtenmolen rond de (ex-)minnares van de Thaise koning Maha Vajiralongkorn - die door het leven gaat als koning Rama X - draait momenteel op volle toeren. Sineenat werd in oktober vorig jaar plots koudweg aan de kant geschoven door de Thaise vorst en sindsdien ontbreekt van de vrouw elk spoor. Wat is er toch met haar gebeurd? 

4 reacties

 • daniel vanroelen

  3 jaar geleden
  daniel vanroelen In Thailand kan alles ,en zeker zwijgen of je gaat er aan voor je woorden
 • Johny matheeuwsens

  3 jaar geleden
  Ik woon hier in Thailand een groot gedeelte van het jaar. Hier accepteert de gewone bevolking absoluut geen kritiek op de koning. Ik zal er zelf ook niks over zeggen.De westerse mensen zijn ontzettend naief, en echt onwetend hoe de mensen hier leven en denken.Op vakantie lijkt alles heel mooi, het echte leven leert ge pas kennen door er te wonen.
 • heinz wolf

  3 jaar geleden
  Ik vrees dat zij nooit meer gevonden zal worden. Er zijn ginder genoeg grote wurgslangen en andere roofdieren die altijd honger hebben
 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Wat een circus!
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Koningin Máxima verrast met passie voor borduren: "Het heeft vele kanten en geeft voldoening”
  Royalty

  Koningin Máxima verrast met passie voor borduren: "Het heeft vele kanten en geeft voldoening”

  De droom van koningin Máxima is woensdag in vervulling gegaan met de onthulling van de nieuwe gordijnen voor het koninklijk paleis. In het TextielMuseum in Tilburg opende de koningin de tentoonstelling ‘Koninklijk borduren - verhalen en vakmanschap’. Een extra betekenisvol moment voor de Nederlandse koningin, want zij is al veel langer gebeten door borduren. "Waarom niet? Handwerken heeft zo veel kanten, het geeft voldoening.’’