Kroonprinses Elisabeth, koning Filip en koning Albert II.
Volledig scherm
Kroonprinses Elisabeth, koning Filip en koning Albert II. © EPA

Toekomstige koningin, huidige koning én de vorige samen op de foto in provincie Luxemburg

Koning Filip en koningin Mathilde en hun vier kinderen hebben zondag samen met koning Albert en koningin Paola een bezoek gebracht aan de provincie Luxemburg. Ze trokken naar het uitkijkpunt van de Tombeau du Géant en maakten een vier kilometer lange wandeling tot de oevers van de Semois, met als eindpunt de abdij van Clairefontaine.

9 reacties

 • mike dierickx

  10 maanden geleden
  Ik zou dat zogenaamde positief effect op de toeristische sector na een koninklijk bezoek toch wel eens in keiharde cijfers willen zien.
 • Sven Stolk

  10 maanden geleden
  Afsluiten dat koningshuis. Al de burgers betalen zich blauw aan wat. Mensen die leven in adel. Wat brengt dat het land op. Juist niets. België kan dat onderhoud van hun koningen en families best missen financieel. Neen telkens deze mensen ons de media komen kan ik daar geen respect voor hebben. Voor mij is het sluiten die konjngsboel.
 • Stefaan Vanwijnsberghe

  10 maanden geleden
  Mocht hun Nederlands eens wat beter zijn en mochten ze niet altijd de franstaligen op de eerste plaats zetten, dan zouden misschien wel goede koningen zijn. Helaas.
 • John Rogers

  10 maanden geleden
  Geen vuiltje aan de lucht, Louis XVI en Nicolaas Ii dachten dat destijds ook, de tijden waren toen anders, of deze tijd daadwerkelijk beter zal wezen zal nog moeten blijken..
 • Carla Van Geel

  10 maanden geleden
  Mooi en prachtige achtergrond. Gewone dingen die een hart onder de riem steken op een waardige manier en ons land op een positieve manier in de kijker zet. Bedankje mag er zeker af, ook voor alle dingen die gedaan worden zonder we het weten.
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers