Thomas Markle is boos.
Volledig scherm
Thomas Markle is boos. © Channel 5

Thomas Markle haalt opnieuw uit naar Harry en Meghan: “Ze beroven hun kinderen van hun grootouders”

RoyaltyThomas Markle (77), de vader van hertogin Meghan (40), heeft opnieuw uitgehaald naar zijn dochter. Dit keer deed hij dat in een interview met een Australische televisiezender. De man is naar eigen zeggen boos omdat prins Harry (36) en Meghan hun kinderen weghouden bij hun grootouders. “Het is niet eerlijk dat Archie en Lilibet Charles, Camilla en mij nooit hebben ontmoet." 

5 reacties

 • WILMA ULRIX

  1 jaar geleden
  Kinderen kunnen probleemloos opgroeien zonde hun grootouders. Er zijn er miljoenen, die nooit levende grootouders hebben gekend.
 • Leen Demeyer

  1 jaar geleden
  Die man is een vat vol haat. Denkt hij echt dat een rechter geen rekening gaat houden met zijn uitlatingen? Dat is een gevaar voor zijn kleinkinderen: ze zijn wel de ouders van deze kinderen he, die hij continu bespot. Ziekelijk.
 • Jeroen Custers

  1 jaar geleden
  En keer op keer uw dochter kleineren, verwijten maken en door het slijk halen, dat zal zeker helpen om uw kleinkinderen te mogen zien. Deze man heeft geluk dat zijn dochter met een prins getrouwd is, anders zou hij niks zijn in deze wereld, zou niemand hem aandacht schenken en had hij zelf voor zijn loon moeten werken.
 • Jozef Vermeulen

  1 jaar geleden
  Zulke grootouders kan je missen als de pest.
 • paul piens

  1 jaar geleden
  En over zijn eigen aandeel in heel deze kwestie geen woord.
 1. Een onmogelijke relatie tussen schoonzussen: waarom het ontspoorde tussen prinses Kate en Meghan Markle
  PREMIUM
  Royalty
  3

  Een onmogelij­ke relatie tussen schoonzus­sen: waarom het ontspoorde tussen prinses Kate en Meghan Markle

  Volgens de Britse prins Harry (38) zat er tussen zijn vrouw Meghan (41) en zijn schoonzus Catherine (41) al van in het begin een haar in de boter, zo lezen we in zijn memoires ‘Reserve’. Harry verwijt de vrouw van zijn broer William (40) kilheid en vooroordelen, maar is dat wel terecht? Want ook Meghan is duidelijk niet vrij van zonden. Wat wél zeker is: de cultuurclash tussen beide dames viel niet te overbruggen. Een reconstructie van wat begon als een beloftevolle start, maar uiteindelijk uitdraaide op een totaal onmogelijke relatie. “Ik weet dat ik degene ben die jou aan het huilen heeft gebracht.”