Prins Andrew
Volledig scherm
Prins Andrew © EPA

‘The Crown’ hint naar misbruik van prins Andrew: “De schrijvers hielden zich écht niet in”

RoyaltyFans van Netflix-reeks ‘The Crown’ zijn onder de indruk van de ‘meedogenloze’ scriptschrijvers. Dit seizoen is namelijk niet alleen bijzonder hard voor prins Charles, maar ook voor prinses Diana én zelfs prins Andrew, die in de serie nog erg jong is. “Ze hinten zonder verpinken naar het schandaal dat nu rond hem speelt.” 

0 reacties

 1. Britse royals feliciteren Harry en Meghan met hun dochtertje: hartelijkheid van William en Kate, droge boodschap van Charles
  Royalty
  1

  Britse royals felicite­ren Harry en Meghan met hun dochtertje: hartelijk­heid van William en Kate, droge boodschap van Charles

  Meghan Markle (39), de hertogin van Sussex, is vrijdag bevallen van een dochtertje. Lilibet Diana Mountbatten-Windsor is geboren in een ziekenhuis in Santa Barbara in Californië. Koningin Elizabeth laat weten ‘verheugd’ te zijn met de geboorte van haar elfde achterkleinkind en ook de andere Britse royals feliciteren Harry (36) en Meghan. De kersverse ouders hoeven ook geen cadeautjes na de geboorte van hun dochter Lili. Het koppel ziet liever dat mensen doneren aan organisaties die zich inzetten om vrouwen en meisjes te steunen.
 2. Nieuw boek ontleedt het netwerk rond seksueel roofdier Jeffrey Epstein: “Hij huurde ex-agenten in om de meisjes bang te maken”
  PREMIUM
  Celebrities

  Nieuw boek ontleedt het netwerk rond seksueel roofdier Jeffrey Epstein: “Hij huurde ex-agen­ten in om de meisjes bang te maken”

  Haar proces wordt volgende zomer verwacht, maar of Ghislaine Maxwell, die ervan wordt verdacht als pooier te hebben gefungeerd voor de overleden miljonair Jeffrey Epstein en zelf minderjarigen te hebben misbruikt, dan zal uitpakken met grote revelaties, blijft afwachten. Velen uit Epsteins netwerk van rijken en machtigen maken zich in elk geval grote zorgen, stelt Barry Levine in zijn boek ‘De Spin’.