De Nederlandse prins Bernard.
Volledig scherm
De Nederlandse prins Bernard. © ANP

Testament van overleden prins Bernhard zet Nederland op stelten: minnares erfde meer dan koningin Juliana

RoyaltyDe Nederlandse prins Bernhard mag in 2004 dan wel al overleden zijn, maar zijn persoonlijk testament zorgt momenteel voor heel wat opschudding bij onze noorderburen. Het document, dat zo’n beetje zijn levenswerk werd, doet een boekje open over de verhoudingen binnen de familie. Zo zou één van zijn minnaressen bijvoorbeeld meer gekregen hebben dan oud-koningin Juliana.

 1. Duitse ‘schandaalprins’ Ernst August wéér in opspraak nu hij z'n eigen zoon aanklaagt: “Hij heeft geen poot om op te staan”
  PREMIUM
  Royalty

  Duitse ‘schandaal­prins’ Ernst August wéér in opspraak nu hij z'n eigen zoon aanklaagt: “Hij heeft geen poot om op te staan”

  De Duitse prins Ernst August van Hannover (66) leeft al een hele tijd in onmin met z'n gezin en dan vooral met zoon Ernst August jr. (37). Die ruzie krijgt nu een juridisch staartje, want de echtgenoot van Caroline van Monaco (64) klaagt z’n zoon aan “wegens grove ondankbaarheid” omdat hij een geërfd kasteel wil verkopen voor de spotprijs van één euro. Die zet levert Ernst August opnieuw tonnen kritiek op. En veel krediet had de man al niet meer, nadat hij de voorbije jaren in de pers kwam met een opeenstapeling van schandalen...
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's