Prins Philip.
Volledig scherm
Prins Philip. © ZDF und Michael Kappeler

Testament prins Philip wordt niet openbaar gemaakt

RoyaltyHet testament van de in april overleden prins Philip blijft geheim. Dat heeft het Britse Hooggerechtshof donderdag besloten. Volgens Britse media wil men zo de “waardigheid” van z'n echtgenote koningin Elizabeth waarborgen. Hiertoe is volgens Britse media besloten om de "waardigheid" van zijn echtgenote koningin Elizabeth (95) te waarborgen.

4 reacties

 • nicole desseyn

  4 weken geleden
  Goed zo ! Heeft niemand zaken mee enkel de familie !!
 • Jean Schepens

  1 maand geleden
  waarom ook, ik sta er toch niet in... NONKELJEAN
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Hoeft ook niet, het mijne moet ook niet op straat gegooid worden.
 • Hugo hofmans

  1 maand geleden
  Het is héél normaal dat het testament van de prins niet publiek wordt. Dat zou totaal ongehoord zijn, zeker voor een koninklijke familie. Doen andere mensen dat misschien ? Alles over hun leven te grabbel gooien. Ja, sommigen op facebook en zo van die dingen. Deftige mensen houden hun leven discreet en weten wat hoort, zo ook de royals.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?