Archiefbeeld van koningin Mathilde (rechts) en kroonprinses Elisabeth.
Volledig scherm
Archiefbeeld van koningin Mathilde (rechts) en kroonprinses Elisabeth. © EPA

Terugvlucht koningin Mathilde hele operatie

De terugreis van koningin Mathilde en prinses Elisabeth vanuit Kenia naar Amsterdam verliep in de nacht van donderdag op vrijdag met hindernissen. Het vliegtuig van KLM – nochtans de Koninklijke Lucht Maatschappij - had te kampen met een “verstoring in onze operatie”. Het vertrok pas om 3u15 ‘s nachts, 3 uren en 50 minuten later dan voorzien. 

24 reacties

 • philippe decock

  2 jaar geleden
  Ocharme , beiden gevlogen in first class met een hele schare personeel rond hen. Zo erg zal het ook weer niet geweest zijn.
 • Johan Van Biesen

  2 jaar geleden
  Bij KLM gebeurt dat automatisch, bij TUI moet je het zelf regelen en zelfs met alle documenten doen ze nog moeilijk...
 • Ludo Mens

  2 jaar geleden
  deze koningin vind het schijnbaar heel normaal om naar Kenia te gaan waar meisjes nog steeds vaginaal gesneden worden - had deze vrouw op tv en pers geen negatieve commentaar kunnen geven ?
 • Aster Anderzen

  2 jaar geleden
  Vroeger bestond dat niet,wij hebben ooit 12 uren vertraging gehad waarvan 7 uur op de luchthaven van Kreta gezeten in een bloedhete hal .
 • Diane Bernaerts

  2 jaar geleden
  Wij hebben voor een afgelaste vlucht Shanghai-Amsterdam met KLM, waardoor we pas 12 uur later konden vertrekken, ook 3000 € (5 x 600) schadevergoeding gekregen. Plus vergoeding voor alle onkosten die we die extra dag in Shanghai gemaakt hebben, zelfs onze tickets voor de Zoo. Het mooie was dat we niet eens zélf achter die schadevergoeding moesten vragen, dat werd ons door KLM zelf aangeboden, mét een karrevracht excuses erbovenop. Top!
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge