Volledig scherm
© EPA

Team Meghan: hoe haar vertrouwelingen al jarenlang achter de schermen werken aan verdere carrière

RoyaltyHet wordt steeds duidelijker dat prins Harry (35) en Meghan Markle (38) hun stap terug uit de koninklijke familie al een hele tijd aan het voorbereiden waren. De PR-agent, advocaat en business manager uit Markle’s Hollywoodtijd bleven namelijk ook de voorbije jaren in alle stilte op zoek naar nieuwe kansen in de film- en tv-sector. Nog opvallend: eind vorig jaar zijn de activiteiten van Frim Fram Inc., het bedrijf van Markle, verhuisd naar de staat Delaware, het walhalla voor ondernemingen die geen pottenkijkers willen. 

1 reactie

 • Peter Dejaeger

  1 jaar geleden
  inderdaad haar team, want zelf kan ze niets meer dan lief lachen... het wordt tijd dat ze haar met haar twee voetjes terug op de grond zetten !
 1. Prins Harry trekt van leer tegen sociale media: “Ze hebben een rol gespeeld bij de bestorming van het Capitool”
  Royalty

  Prins Harry trekt van leer tegen sociale media: “Ze hebben een rol gespeeld bij de bestorming van het Capitool”

  Prins Harry (36) heeft de grote technologiebedrijven de les gespeld in een interview met zakenblad Fast Company. “Ze zouden meer moeten inzitten met het welzijn van hun gebruikers. Het enige wat nu telt is winst maken”, klinkt het scherp. Volgens de Brit hebben sociale media bijvoorbeeld een grote rol gespeeld bij de bestorming van het Capitool eerder dit jaar.
 2. Prins Andrew probeert willekeurige vrouw op het internet in te lijven als getuige: “Ik schrok me rot, hij is heel wanhopig”
  Royalty

  Prins Andrew probeert willekeuri­ge vrouw op het internet in te lijven als getuige: “Ik schrok me rot, hij is heel wanhopig”

  Het ziet er niet goed uit voor de Britse prins Andrew (60), die al maandenlang beschuldigd wordt van verkrachting en betrokkenheid bij het Epstein-schandaal. De hertog van York zou nu wel erg wanhopige maatregelen hebben genomen in de hoop zijn reputatie te herstellen. Zo contacteerde zijn personeel Molly Skye Brown, een willekeurige vrouw op het internet die in zijn onschuld gelooft.
 1. Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatiecentrum
  Play
  covid-19

  Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatie­cen­trum

 2. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show