Volledig scherm
© EPA

Team Meghan: hoe haar vertrouwelingen al jarenlang achter de schermen werken aan verdere carrière

RoyaltyHet wordt steeds duidelijker dat prins Harry (35) en Meghan Markle (38) hun stap terug uit de koninklijke familie al een hele tijd aan het voorbereiden waren. De PR-agent, advocaat en business manager uit Markle’s Hollywoodtijd bleven namelijk ook de voorbije jaren in alle stilte op zoek naar nieuwe kansen in de film- en tv-sector. Nog opvallend: eind vorig jaar zijn de activiteiten van Frim Fram Inc., het bedrijf van Markle, verhuisd naar de staat Delaware, het walhalla voor ondernemingen die geen pottenkijkers willen. 

1 reactie

 • Peter Dejaeger

  1 jaar geleden
  inderdaad haar team, want zelf kan ze niets meer dan lief lachen... het wordt tijd dat ze haar met haar twee voetjes terug op de grond zetten !
 1. Ruzie over kleren en heibel met Kate Middleton: tiental paleishulpen staat klaar om te getuigen tegen Meghan Markle
  Royalty

  Ruzie over kleren en heibel met Kate Middleton: tiental paleishul­pen wil getuigen tegen Meghan Markle

  Eerder deze week werd Meghan Markle (39) door een medewerker van Buckingham Palace beschuldigd van pesterijen. Meghan bleef echter niet bij de pakken zitten en beschuldigde de medewerker op haar beurt van een berekende ‘lastercampagne’ en noemt het een aanval op haar karakter. De hertogin krijgt na de verwijten steun van haar omgeving, maar aan de andere kant verzamelen steeds meer paleismedewerkers zich om te getuigen tegen de vrouw van prins Harry.
 2. Prins Charles bezocht prins Philip voor gesprek over de toekomst: “Op een dag zul jij de leider van de familie zijn”
  Royalty

  Prins Charles bezocht prins Philip voor gesprek over de toekomst: “Op een dag zul jij de leider van de familie zijn”

  Prins Philip (99) ligt al dertien dagen in het ziekenhuis. Meer en meer lijkt het een ernstige situatie te worden. Niet alleen werd de hertog van Edinburgh overgeplaatst naar een ander ziekenhuis om een verdere behandeling van zijn hardnekkige infectie te krijgen. Ook riep hij zijn zoon prins Charles (72) bij zich om over de ‘toekomst’ te praten. Dat meldt de ex-perschef van de koningin, Dickie Arbiter.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"