Queen Elizabeth, Meghan Markle en prins Harry.
Volledig scherm
Queen Elizabeth, Meghan Markle en prins Harry. © EPA/Photo News - Fotomontage HLN

Strijd over Harry’s titels en Buckingham Palace gefrustreerd: hoe de geboorteakte van baby Archie voor nieuwe koninklijke saga zorgt

RoyaltyHangen er weer donkere wolken in de lucht boven prins Harry (36) en Meghan Markle (39) en de rest van de Britse koninklijke familie? Sinds de hertogin van Sussex de geboorteakte van haar zoontje Archie liet aanpassen, lijkt alles er toch op te wijzen. Zo lijkt er een kat-en-muisspel aan de gang over wie de aanzet heeft gegeven voor de wijziging, waarbij de prins en Meghan en Buckingham Palace elkaar blijven tegenspreken. En dat verhit de gemoederen, zelfs in die mate dat ook de militaire titels van prins Harry weer volop ter discussie staan.

3 reacties

 • joan edi

  7 maanden geleden
  Het idee van Harry om de Britse koninkijke familie te verlaten is niet die van zijn beste ideetjes
 • nicole desseyn

  7 maanden geleden
  Als de echtgenoten-es niet van koninklijke bloede zijn zal er altijd een probleem zijn Kate heeft wel geluk gehad
 • Peter van Nieuwpoort

  7 maanden geleden
  Zijn de "zuurverdiende" centen bijna op? Eerst willen ze niks meer met dat koningshuis te maken hebben en nu doen ze alles om er weer bij te horen met hun achterhaalde titels en namen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Prins Harry smeedt nieuwe plannen: “Meer tijd in het VK doorbrengen en verloren militaire titels behouden”
  Royalty

  Prins Harry smeedt nieuwe plannen: “Meer tijd in het VK doorbren­gen en verloren militaire titels behouden”

  Het is nu iets langer dan een jaar geleden dat de wereld werd opgeschrikt door nieuws van prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39): de twee besloten hun officiële taken voor het Britse koningshuis neer te leggen en stapten uit de koninklijke spotlights. In de tussentijd verhuisde het koppel naar de Verenigde Staten, maar prins Harry zal binnenkort eindelijk nog eens een bezoekje brengen aan het VK. Iets wat hij in de toekomst ook steeds vaker zou willen doen, zo schrijven de Britse media.