Prinses Eugenie verlaat het ziekenhuis.
Volledig scherm
Prinses Eugenie verlaat het ziekenhuis. © Photo News

Stralende prinses Eugenie verlaat luxehospitaal na geboorte van eerste zoontje: “Jammer genoeg geen traditionele fotoshoot”

RoyaltyDe Britse prinses Eugenie (30) heeft het ziekenhuis verlaten na de geboorte van haar eerste zoontje. De naam van het kindje is nog niet bekend. De dochter van de omstreden prins Andrew brak alweer met het koninklijke protocol: ze poseerde niet met haar baby op de trappen van het hospitaal. 

1 reactie

 • louis meuleman

  2 weken geleden
  Daar hebben de meeste mensen hier geen interesse in we moeten al genoeg betalen voor die profiteurs hier de best betaalde job zonder diploma of examen
 1. Baron Aldo Vastapane verdacht van omkoping in Libisch miljoenendossier: “Dit zal de geruchten over de vader van prins Laurent weer aanwakkeren”
  PREMIUM
  Royalty
  4

  Baron Aldo Vastapane verdacht van omkoping in Libisch miljoenen­dos­sier: “Dit zal de geruchten over de vader van prins Laurent weer aanwakke­ren”

  Nu het dossier van de Libische fondsen die prins Laurent (57) nog te goed heeft blijft aanslepen, duikt er een nieuwe onfrisse affaire op. Om de zaak van de prins vooruit te helpen zou een zakenman in 2017 50.000 euro smeergeld hebben betaald aan een ambtenaar. En die zakenman is... multimiljonair Aldo Vastapane (95), ooit genoemd als minnaar van Laurents moeder Paola (83). Wij vroegen enkele royaltywatchers naar de geruchten die al jaren de ronde doen rond de beruchte baron. “Sommigen hebben er véél voor over om op een goed blaadje te blijven staan bij leden van de koninklijke familie.”
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'