Fragmenten uit 'Harry & Meghan' op Netflix.
Volledig scherm
Fragmenten uit 'Harry & Meghan' op Netflix. © Netflix

“Stop dit koninklijke circus”: Britse kranten vernietigend over Netflixdocu ‘Harry & Meghan’

ROYALTYDonderdag werden de eerste drie afleveringen van de onthullende Netflixdocu ‘Harry & Meghan’ op de wereld gelost. Als gevolg zijn de Britse kranten vrijdagochtend genadeloos voor prins Harry (38) en zijn echtgenote Meghan Markle (41). “De documentaire is zo misselijkmakend dat mijn ontbijt er bijna terug uit kwam”, schrijft ‘The Guardian’.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Negeren, stilzwijgen, de rug rechten: waarom prinses Amalia en haar ouders niet reageren op bodyshaming
  PREMIUM
  Royalty

  Negeren, stilzwij­gen, de rug rechten: waarom prinses Amalia en haar ouders niet reageren op bodysha­ming

  De Nederlandse prinses Amalia (19) zal niet reageren op de haatcommentaren over haar gewicht. Dat voorspellen de journalisten die haar volgen op haar eerste officiële werkreis op de Caraïben. Negeren, stilzwijgen, de rug rechten: Amalia weet wat te doen en deed dat in het verleden al. Het is dan ook lang niet de eerste keer dat Amalia het slachtoffer werd van bodyshaming, die soms wel erg ver gaat.