Prinses Diana.
Volledig scherm
Prinses Diana. © EPA

Standbeeld prinses Diana wordt op 60ste geboortedag onthuld

RoyaltyIn een gezamenlijk statement hebben prinsen William (38) en Harry (35) bekendgemaakt dat het standbeeld voor hun moeder Diana op 1 juli volgend jaar onthuld wordt in de tuin van Kensington Palace. De Britse prinses, die op 31 augustus 1997 overleed, zou op die dag haar 60ste verjaardag vieren. 

0 reacties

 1. "De hechte band tussen Harry en William is nu helemaal verstoord”: deze vijf boeken over de Britse royals doen stof opwaaien
  PREMIUM
  Royalty

  "De hechte band tussen Harry en William is nu helemaal verstoord”: deze vijf boeken over de Britse royals doen stof opwaaien

  Wat was nu de échte reden van het vertrek van prins Harry (35) en Meghan Markle (38)? Wie neemt hun koninklijke taken over na de coronacrisis? En wat met de dynamiek binnen de monarchie? Nu Harry en Meghan op Amerikaanse bodem verblijven, willen veel royaltywatchers uitzoeken waar het precies misliep. En dus komen tal van koninklijke experten met een boek op de proppen dat alle antwoorden belooft te geven. Deze vijf explosieve boeken werpen nieuw licht op het reilen en zeilen van de Britse monarchie en doen heel wat stof opwaaien in het VK.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.