RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Spaanse villa van Boudewijn en Fabiola wordt luxehotel: "Dit kán toch niet!"

De Spaanse gemeente Motril heeft volgens Tv Familie beslist dat Villa Astrida, het buitenverblijf van wijlen koning Boudewijn en Fabiola, een luxehotel mag worden. Verrassend nieuws, want na haar dood in 2014 liet het Belgische hof weten dat álle bezittingen van Fabiola naar het Hulpfonds van Koningin Mathilde waren gegaan. "Het Paleis heeft de Belgische bevolking iets voorgelogen", zegt royaltywatcher Thierry Debels in het weekblad.

50 reacties

 • Jean Pollet

  5 jaar geleden
  wat is het probleem ? Gebeurd nu nog dagelijks.Hoeveel geld word er vanuit België versast om daar eigendom te kopen ? die niet worden aangegeven
 • Florent VAN HOOMISSEN

  5 jaar geleden
  Motril is de lelijkste plaats die ik heb gezien op de andalousische kust. Een 5-sterren hotel kan erg mooi zijn, maar als de omgeving het niet is
 • Casami Ab

  5 jaar geleden
  Dat we zoals altijd voorgelogen worden is toch een publiek geheim, onze regering denkt dat we naïef zijn
 • Fenasi Kerim

  5 jaar geleden
  Koningshuis kost teveel geld!!! Voor mij hoeft dat niet! Vind het nutteloos! Weggegooid geld! Ze kunnen dat geld dat ze zomaar geven aan de koningshuis beter in lonen investeren! Mensen komen nu al met moeite rond!
 • piet devlieger

  5 jaar geleden
  Kan de overheid dat huis niet opkopen en daar het hele koningshuis laten naartoe gaan (en blijven) ? Veel goedkoper, daar kunnen ze goedkoop leven en het bespaart zo'n 50 miljoen euro per jaar die ze nu opsouperen. Als er daar plaats is om een hotel met 120 kamers te maken zullen ze zelfs geen reden hebben tot klagen.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Drie maanden na haar hersenbloeding: gezondheidstoestand Thaise prinses Bajrakitiyabha blijft een raadsel
  PREMIUM
  Royalty

  Drie maanden na haar hersenbloe­ding: gezond­heids­toe­stand Thaise prinses Bajrakitiy­ab­ha blijft een raadsel

  Al drie maanden ligt de Thaise Bajrakitiyabha Narendira Debyavati (44) in coma, maar over haar gezondheidstoestand wordt met geen woord gerept. Niemand die weet of ze nog leeft of overleden is. De onzekerheid weegt zwaar door in Thailand, want Bajrakitiyabha was de gedoodverfde favoriet om haar vader, koning Vajiralongkorn, op te volgen. “Veel Thai geloven dat ze zuiver koninklijk bloed heeft.”
 1. “Dit is misselijkmakend”: na spanningen om titels verhuist de Deense prins Joachim naar de Verenigde Staten
  PREMIUM
  Royalty
  3

  “Dit is misselijk­ma­kend”: na spanningen om titels verhuist de Deense prins Joachim naar de Verenigde Staten

  Ze hebben ruzie met andere leden van de koninklijke familie, verloren hun titels en gaven er vervolgens maar de brui aan. Nee, het gaat niet over de Britse prins Harry en Meghan Markle. Wél over de oudste zoon en kleinkinderen van de Deense koningin Margarete. Ook zij verhuizen binnenkort naar de Verenigde Staten. Prins Joachim en zijn vrouw, prinses Marie, voelen zich in hun eer gekrenkt en nemen hun kroost mee naar het buitenland. Dat tot grote verontwaardiging van het Deense volk.