De uit Spanje vertrokken koning Juan Carlos.
Volledig scherm
De uit Spanje vertrokken koning Juan Carlos. © EPA

Spaanse royals vieren Kerstmis in Abu Dhabi met ex-koning Carlos, terwijl Spaanse bevolking in eigen regio moet blijven

RoyaltyEnkele leden van de Spaanse koninklijke familie zijn van plan om voor de feestdagen naar Abu Dhabi af te zakken, waar de voormalige koning Juan Carlos (82) in ballingschap leeft sinds hij verdacht wordt van corruptie. Dat heeft de krant El Pais vrijdag gemeld.

4 reacties

 • Steve Wildemeersch

  2 maanden geleden
  Hum hum... onze regeringsleiders of toch enkele zaten ook op resto terwijl dit niet mocht... hadden ook bijeenkomst in Parijs met meer dan hetgeen ze hun bevolking opleggen ( diezelfde bevolking die hun loon doorbetaald wanneer wordt opgelegd hun winkels te sluiten ) Corana risico beperken OK maar dan met kennis van zaken en niet met natte vinger... daar waar veel zaken open zouden kunnen hebben gebleven maar door onwetendheid zijn moeten sluiten...
 • Jos Huibers

  2 maanden geleden
  Hoeveel jaren zal die nu de cel in moeten, vertegenwoordigers gekozen door het volk kregen 13 jaar omdat ze een referendum organiseerden. Wat krijg je dan voor fraude en uw laten geld toestoppen?
 • maarten anthonis

  2 maanden geleden
  Royalty , miljonairs en politici , daar telt niets voor , die doen altijd hun goesting en geraken er ook bijna altijd mee weg , wij moeten bij het minste betalen , eigenlijk zou iedereen moeten weigeren te betalen , benieuwd hoe de gewone spanjaard hier gaat op reageren , in hun geval zou ik zeggen , weg met het koningshuis , genoeg is genoeg
 • Tania Van Royen

  2 maanden geleden
  De koninklijke familie zou eigenlijk beter het voorbeeld geven aan de inwoners van hun land. Of gaan ze deze reis doen onder het mom van essentiële verplaatsing ?
 1. Spaanse Juan Carlos weer in opspraak: nieuw onderzoek naar witwassen en belastingontduiking
  Royalty

  Spaanse Juan Carlos weer in opspraak: nieuw onderzoek naar witwassen en belasting­ont­dui­king

  Er loopt een nieuw corruptieonderzoek naar de voormalige Spaanse koning Juan Carlos (82), melden Spaanse media. De Spaanse procureur-generaal Dolores Delgado heeft het parket van de aanklager tegen corruptie en georganiseerde misdaad opdracht gegeven de bevindingen daarvan onmiddellijk te sturen naar de Tweede Onderzoekskamer van het Hooggerechtshof, dat de financiële handel van de koning al bekijkt.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"