De uit Spanje vertrokken koning Juan Carlos.
Volledig scherm
De uit Spanje vertrokken koning Juan Carlos. © EPA

Spaanse royals vieren Kerstmis in Abu Dhabi met ex-koning Carlos, terwijl Spaanse bevolking in eigen regio moet blijven

RoyaltyEnkele leden van de Spaanse koninklijke familie zijn van plan om voor de feestdagen naar Abu Dhabi af te zakken, waar de voormalige koning Juan Carlos (82) in ballingschap leeft sinds hij verdacht wordt van corruptie. Dat heeft de krant El Pais vrijdag gemeld.

4 reacties

 • Steve Wildemeersch

  4 maanden geleden
  Hum hum... onze regeringsleiders of toch enkele zaten ook op resto terwijl dit niet mocht... hadden ook bijeenkomst in Parijs met meer dan hetgeen ze hun bevolking opleggen ( diezelfde bevolking die hun loon doorbetaald wanneer wordt opgelegd hun winkels te sluiten ) Corana risico beperken OK maar dan met kennis van zaken en niet met natte vinger... daar waar veel zaken open zouden kunnen hebben gebleven maar door onwetendheid zijn moeten sluiten...
 • Jos Huibers

  4 maanden geleden
  Hoeveel jaren zal die nu de cel in moeten, vertegenwoordigers gekozen door het volk kregen 13 jaar omdat ze een referendum organiseerden. Wat krijg je dan voor fraude en uw laten geld toestoppen?
 • maarten anthonis

  4 maanden geleden
  Royalty , miljonairs en politici , daar telt niets voor , die doen altijd hun goesting en geraken er ook bijna altijd mee weg , wij moeten bij het minste betalen , eigenlijk zou iedereen moeten weigeren te betalen , benieuwd hoe de gewone spanjaard hier gaat op reageren , in hun geval zou ik zeggen , weg met het koningshuis , genoeg is genoeg
 • Tania Van Royen

  4 maanden geleden
  De koninklijke familie zou eigenlijk beter het voorbeeld geven aan de inwoners van hun land. Of gaan ze deze reis doen onder het mom van essentiële verplaatsing ?
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?