Sarah Ferguson
Volledig scherm
Sarah Ferguson © EPA

Sarah Ferguson wilde meewerken aan ‘The Crown’: “Maar ze wilden mijn hulp niet”

RoyaltySarah Ferguson (61), de ex-vrouw van prins Andrew, wilde meewerken aan de Netflix-reeks ‘The Crown’. Dat maakte ze zelf bekend in een recent interview. Sarah is fan van de reeks, maar vond dat haar eigen personage er niet vaak genoeg in voorkwam. Haar eigen debuutroman zou dan misschien wel verfilmd worden.

2 reacties

 • Hilde Weymeersch

  1 maand geleden
  Oei, ze wou er zeker ook wat aan verdienen. Nog een die nooit heeft gewerkt.
 • Patrick Verbelen

  2 maanden geleden
  We zijn wat onzin gewoon maar dit slaat alles.
 1. Prins Albert van Monaco reageert voor het eerst op geruchten over scheiding: “Charlene ging níét in ballingschap”
  Royalty
  4

  Prins Albert van Monaco reageert voor het eerst op geruchten over scheiding: “Charlene ging níét in balling­schap”

  Staan prins Albert (63) van Monaco en Charlène (43) op scheiden? Door het langdurige verblijf van de prinses in haar geboorteland Zuid-Afrika is er de laatste weken al heel wat twijfel ontstaan over hun huwelijk. Zo zou Charlène gevlucht zijn omdat ondertussen aan het licht kwam dat Albert nóg een buitenechtelijk kind had verwekt. In het Amerikaanse magazine ‘People’ reageert de vorst nu voor het eerst zélf op alle geruchten.
 2. Net sluit zich rond prins Andrew: misbruikzaak valt niet te ontlopen nu Brits gerechtshof zich mengt
  Royalty
  18

  Net sluit zich rond prins Andrew: misbruik­zaak valt niet te ontlopen nu Brits gerechts­hof zich mengt

  De Britse prins Andrew (61) krijgt een tegenvaller te verduren in de misbruikzaak die tegen hem werd aangespannen in de Verenigde Staten. Een Brits gerechtshof heeft zich volgens verschillende media bereid getoond om de zoon van koningin Elizabeth formeel te informeren over de zaak als dat noodzakelijk blijkt. Concreet wil dat zeggen dat het Britse gerechtshof de dagvaarding van de prins wil overnemen, als de twee partijen in de VS er onderling niet zouden uitkomen.
 1. Nieuwe ‘Harry en Meghan’-film bekritiseerd door scène waarin hertogin betrokken is bij auto-ongeluk zoals prinses Diana
  Royalty
  7

  Nieuwe ‘Harry en Meghan’-film bekriti­seerd door scène waarin hertogin betrokken is bij au­to-ongeluk zoals prinses Diana

  Hoewel de nieuwe film van de hertog en hertogin van Sussex pas morgen uitkomt, kan hij nu al op een vlaag van kritiek rekenen. In een trailer van ‘Harry & Meghan: Escaping The Palace’, is te zien hoe Meghan Markle (40) betrokken is bij een auto-ongeluk. De feiten lijken verdacht veel op de dood van prinses Diana. Heel wat kijkers uiten nu hun ongenoegen op sociale media.