Sarah Ferguson, de hertogin van York.
Volledig scherm
Sarah Ferguson, de hertogin van York. © EPA

Sarah Ferguson eerlijk over lichaam: “Ik greep naar eten in moeilijke tijden en zag de ponden zich opstapelen”

RoyaltyDe Britse Sarah Ferguson (61) zocht in het verleden steun in eten als ze door een moeilijke tijd heen ging. De ex-vrouw van prins Andrew (60) worstelde daardoor jarenlang met schommelingen in haar gewicht, zo geeft de hertogin toe in de Britse media.

1 reactie

 • nicole desseyn

  2 jaar geleden
  Sterke vrouw die veel meegemaakt heeft 
 1. “Binnen een jaartje of twee is hij miljardair”: dit exacte bedrag verdiende Harry dankzij zijn ‘oorlog’ tegen de royals
  PREMIUM
  Royalty
  21

  “Binnen een jaartje of twee is hij miljardair”: dit exacte bedrag verdiende Harry dankzij zijn ‘oorlog’ tegen de royals

  Een podcast. Een documentaire. Een boek. De Britse prins Harry (38) heeft de laatste maanden niet stilgezeten. Zijn verrassende en soms zelfs schokkende getuigenissen maakten hem echter niet populairder. De kans op verzoening met zijn familie lijkt ook verloren. Wat viel er dan écht te winnen? Het antwoord is simpel, volgens het Amerikaanse ‘Forbes’: héél veel geld. Zo zou de prins goed op weg zijn om een miljardenimperium uit te bouwen. “Het voorschot voor zijn boek alleen al bedroeg 18 miljoen euro.” Een volledig overzicht van al zijn inkomsten.
 2. Nederlandse kroonprinses Amalia slachtoffer van bodyshaming: “Haar lichaamstaal toont dat ze zich bewust is van de verwerpelijke opmerkingen”
  PREMIUM
  Royalty

  Nederland­se kroonprin­ses Amalia slachtof­fer van bodysha­ming: “Haar lichaams­taal toont dat ze zich bewust is van de verwerpe­lij­ke opmerkin­gen”

  De Nederlandse kroonprinses Amalia (19) is op de Caraïben aangekomen voor haar eerste officiële werkreis. Het gespreksonderwerp van de dag? Haar gewicht. Want de volslanke prinses is weer het slachtoffer van ‘bodyshaming’ geworden. Een nieuwe klap voor de tiener, die al maandenlang geen onbezorgde studententijd kan leiden door doodsbedreigingen van de maffia. “Amalia krijgt hier een levensles: ze zal haar hele leven met kritiek moeten omgaan.”
 1. Nu nieuwe getuigenissen vader Andrew steeds verder de afgrond induwen: “Britten hebben medelijden met prinsessen Beatrice & Eugenie”
  PREMIUM
  Royalty

  Nu nieuwe getuigenis­sen vader Andrew steeds verder de afgrond induwen: “Britten hebben medelijden met prinsessen Beatrice & Eugenie”

  De verhoren van Ghislaine Maxwell, de handlanger van Jeffrey Epstein en een nieuw boek over de schatrijke pedofiel brengen de beschuldigingen tegenover prins Andrew (60) weer onder de aandacht. In Groot-Brittannië groeit de sympathie voor zijn dochters Beatrice (32) en Eugenie (30), die hun lijdensweg met waardigheid dragen. De Queen zou zelfs overwegen om de zussen meer opdrachten te geven. “Ze werden jaren afgekraakt, bespot en gehekeld om hun kledij, looks en hun privilege, maar de toon is opeens veel zachter.”
 2. Frédéric is al 10 jaar dé kapper van koningin Mathilde: “Ik sta meestal al om 7 uur in het kasteel van Laken”
  PREMIUM
  Royalty
  6

  Frédéric is al 10 jaar dé kapper van koningin Mathilde: “Ik sta meestal al om 7 uur in het kasteel van Laken”

  “Ik stond te trillen op mijn benen toen Mathilde opstond van mijn kappersstoel.” Maar kijk: tien jaar na zijn vuurdoop draait Frédéric Van Espen (46) van kapsalon Didier et Rosalinde in Brussel nog haast blindelings de lokken van onze koningin in een indrukwekkende dot. Wij spraken met de ‘koninklijke kapper’, die verassend open vertelt over zijn werk voor onze koningin. Hoe gedraagt Mathilde zich als klant? En hoe verlopen hun ontmoetingen? “Soms zegt ze: ‘Ik zie al aan je gezicht wat je ervan vindt.’”