Sarah Ferguson en prins Andrew in 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Sarah Ferguson en prins Andrew in 2019. © Photo News

Sarah Ferguson doet boekje open over koninklijke vetes, prinses Diana en prins Andrew: “We wonen nog steeds samen”

RoyaltyOoit was ze zelf het onderwerp van alle spot, maar vandaag bevindt Sarah ‘Fergie’ Ferguson (61) zich in een positie om zich uit te laten over de koninklijke vetes in Buckingham Palace. Wat zou haar ‘beste vriendin’ Diana hebben gedacht over het gekibbel tussen William en Harry? Zou ze Meghan Markle hebben gemogen? En is haar ex-man en huisgenoot Andrew echt zo’n griezel als men in de media beweert? Een openhartige getuigenis van een uitgespuwd icoon dat als geen ander snapt wat haar familie nu meemaakt.

 1. Kate Middleton begaat eerste ‘misstap’ in meer dan 10 jaar bij koninklijke familie
  Royalty

  Kate Middleton begaat eerste ‘misstap’ in meer dan 10 jaar bij koninklij­ke familie

  De Britse prins William (40) en zijn vrouw Kate Middleton (40) hebben deze week voor het eerst een bezoek gebracht aan Wales sinds zij de titels prins en prinses van Wales dragen. Het koppel ging langs in de stad Swansea en op het eiland Anglesey, waar ze nog hebben gewoond. Tijdens het bezoek deed prinses Kate echter een uitspraak die de Britse pers niet beviel, waarna haar verweten werd dat ze het protocol brak en een ‘faux pas’ beging.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.