Sarah Ferguson, de hertogin van York.
Volledig scherm
Sarah Ferguson, de hertogin van York. © EPA

Sarah Ferguson brengt eerste roman uit: “Gebaseerd op mijn eigen ervaringen”

RoyaltySarah Ferguson (61) brengt komende zomer haar eerste roman uit. De hertogin van York en ex-vrouw van de Britse prins Andrew (60) kondigde het nieuws woensdag aan via sociale media. Volgens de hertogin gaat het om een romantisch verhaal en kon ze inspiratie putten uit haar eigen familie.

1 reactie

 • jean claude schepens

  8 uur geleden
  dat zal nogal 1 "billenkletser" worden (met de nadruk op "billen") ... NONKELJEAN
 1. Harry en Meghan jaar na de Megxit nog steeds met handen in het haar: “Het is veel moeilijker verlopen dan verwacht”
  Royalty

  Harry en Meghan jaar na de Megxit nog steeds met handen in het haar: “Het is veel moeilijker verlopen dan verwacht”

  Harry en Meghan vs de monarchie, het was één van de grootste nieuwsverhalen uit 2020. Hoewel de Britse prins en zijn echtgenote hadden verwacht dat ze veel voordeel zouden halen uit hun beslissing om uit het koningshuis te stappen, ziet de toekomst er bijna een jaar later nog altijd onzeker uit. “Ze hadden meer steun verwacht, en net zoals iedereen hadden ze niet gerekend op de pandemie.”
 2. Nieuw Epstein-dossier legt de leugens van de Britse prins bloot: “Andrew stelde vakantie met Fergie en hun dochters uit voor een trip naar ‘pedo-eiland’”
  PREMIUM
  Royalty

  Nieuw Ep­stein-dos­sier legt de leugens van de Britse prins bloot: “Andrew stelde vakantie met Fergie en hun dochters uit voor een trip naar ‘pe­do-ei­land’”

  Prins Andrew (60) loog toen hij ontkende bij Jeffrey Epstein te hebben gelogeerd, verruilde een gezinsvakantie voor een verblijf op ‘orgie-eiland’, en prinses Beatrice staaft het alibi niet waarmee haar vader ontkracht dat hij met een minderjarig meisje sliep. Een uitgebreid nieuw dossier doorprikt verder het relaas van de zoon van de Queen over zijn relatie met de veroordeelde pedofiel.
 1. Spaanse tv toont uniek beeld koning Juan Carlos: vraagtekens bij zijn gezondheid
  Royalty

  Spaanse tv toont uniek beeld koning Juan Carlos: vraagte­kens bij zijn gezondheid

  De Spaanse televisie heeft uniek beeldmateriaal vertoond van koning-emeritus Juan Carlos. De opname gemaakt door een Spaanse toerist in Abu Dhabi, waar de in opspraak geraakte royal sinds augustus verblijft, toont hem tijdens een wandeling door de jachthaven. Het is het eerste beeld van hem sinds zijn aankomst in de Emiraten maar de nieuwe foto is volop reden voor Spaanse media om vraagtekens te zetten bij zijn algehele gezondheid.
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'