Harry en William
Volledig scherm
Harry en William © Getty Images

Ruzie over vermeend pestgedrag Meghan ligt mogelijk aan basis van breuk tussen Harry en William: “De confrontatie was hevig en bitter”

RoyaltyZe waren ooit ongelofelijk hecht met elkaar, maar de relatie tussen de prinsen William (38) en Harry (36) is de afgelopen jaren serieus bekoeld. Omdat de oudste vond dat zijn broer te snel wilde trouwen met Meghan Markle, maar ook vanwege een intense ruzie over pesten. Dat schrijft historicus Robert Lacey in enkele nieuwe hoofdstukken voor zijn boek ‘Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult’.

13 reacties

 • Moniek Smets

  1 jaar geleden
  Ja ,Megan is geslaagd in haar opzet een van haar vriendinnen moest haar een rijke vrijgezel leveren .
 • Sylvain Helsen

  1 jaar geleden
  Een monarchie heeft per definitie niets democratisch. Zelfs niet in een parlementaire monarchie. Maar je kunt aan een monarchie wel een perfect democratische draai geven door de koning of koningin verkiesbaar te stellen door het volk. Verkiesbaar zonder kiesplicht. Dan heb je nog steeds geen president maar wel een koning of een koningin. Dan heb je een democratische parlementaire monarchie. Dan is het niet meer automatisch de eerstgeborene die koning of koningin wordt.
 • Liliane Coeckx

  1 jaar geleden
  Doek dat hele monarchie gedoe maar op. Hopelijk wordt Charles nooit koning. Zoals die Diana heeft behandeld is toch ook beneden alle fatsoen.
 • Theo Dereu

  1 jaar geleden
  @Sylvain Helsen, waar hebt u dat in godsnaam vandaan dat een monarchie iets democratisch is ? Het parlement is democratisch en werkt in principe voor de monarch (koning) die enkel door zijn stamboom bepaald wordt al is de macht van de monarch bij ons tegenwoordig beperkt en slechts grotendeels nog symbolisch.
 • Linda Wellekens

  1 jaar geleden
  Ik denk dat de waarheid in het midden ligt.