Harry en William
Volledig scherm
Harry en William © Getty Images

Ruzie over vermeend pestgedrag Meghan ligt mogelijk aan basis van breuk tussen Harry en William: “De confrontatie was hevig en bitter”

RoyaltyZe waren ooit ongelofelijk hecht met elkaar, maar de relatie tussen de prinsen William (38) en Harry (36) is de afgelopen jaren serieus bekoeld. Omdat de oudste vond dat zijn broer te snel wilde trouwen met Meghan Markle, maar ook vanwege een intense ruzie over pesten. Dat schrijft historicus Robert Lacey in enkele nieuwe hoofdstukken voor zijn boek ‘Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult’.

13 reacties

 • Moniek Smets

  1 maand geleden
  Ja ,Megan is geslaagd in haar opzet een van haar vriendinnen moest haar een rijke vrijgezel leveren .
 • Sylvain Helsen

  1 maand geleden
  Een monarchie heeft per definitie niets democratisch. Zelfs niet in een parlementaire monarchie. Maar je kunt aan een monarchie wel een perfect democratische draai geven door de koning of koningin verkiesbaar te stellen door het volk. Verkiesbaar zonder kiesplicht. Dan heb je nog steeds geen president maar wel een koning of een koningin. Dan heb je een democratische parlementaire monarchie. Dan is het niet meer automatisch de eerstgeborene die koning of koningin wordt.
 • Maria Wijnants

  1 maand geleden
  Doek dat hele monarchie gedoe maar op. Hopelijk wordt Charles nooit koning. Zoals die Diana heeft behandeld is toch ook beneden alle fatsoen.
 • Theo Dereu

  1 maand geleden
  @Sylvain Helsen, waar hebt u dat in godsnaam vandaan dat een monarchie iets democratisch is ? Het parlement is democratisch en werkt in principe voor de monarch (koning) die enkel door zijn stamboom bepaald wordt al is de macht van de monarch bij ons tegenwoordig beperkt en slechts grotendeels nog symbolisch.
 • Linda Wellekens

  1 maand geleden
  Ik denk dat de waarheid in het midden ligt.
 1. “Prins Andrew bracht tijd bij Epstein door na scheiding Fergie”
  Royalty

  “Prins Andrew bracht tijd bij Epstein door na scheiding Fergie”

  De Britse prins Andrew (61) zou na zijn scheiding van Sarah ‘Fergie’ Ferguson (61) onderdak gezocht hebben bij Jeffrey Epstein. De steenrijke zakenman werd gearresteerd op verdenking van het seksueel misbruiken van minderjarige meisjes en overleed in augustus 2019 door zelfmoord in zijn cel. Al denken sommige mensen dat die zelfmoord niet geheel vrijwillig ging en dat er dus sprake zou zijn van moord omdat Epstein teveel wist van ‘hooggeplaatste types’. Dat meldt The Miami Herald, naar aanleiding van het boek ‘Perversion of Justice: The Jeffrey Epstein Story’, dat geschreven is door onderzoeksjournalist Julie Brown.