YouTube
Volledig scherm
© YouTube

Ruzie over kleren en heibel met Kate Middleton: tiental paleishulpen staat klaar om te getuigen tegen Meghan Markle

RoyaltyEerder deze week werd Meghan Markle (39) door een medewerker van Buckingham Palace beschuldigd van pesterijen. Meghan bleef echter niet bij de pakken zitten en beschuldigde de medewerker op haar beurt van een berekende ‘lastercampagne’ en noemt het een aanval op haar karakter. De hertogin krijgt na de verwijten steun van haar omgeving, maar aan de andere kant verzamelen steeds meer paleismedewerkers zich om te getuigen tegen de vrouw van prins Harry.

 1. Onze reporter over interview van Harry en Meghan: “Wondes helen gebeurt snotterend en morsig. Niet in een fotogeniek interview”
  PREMIUM
  Royalty

  Onze reporter over interview van Harry en Meghan: “Wondes helen gebeurt snotterend en morsig. Niet in een fotogeniek interview”

  “Zweeg je, of werd jou het zwijgen opgelegd?” Alleen een streepje dreigende filmmuziek ontbreekt nog, in de clipjes die ons warm en enthousiast moeten maken voor Harry en Meghan. Maar de beelden geven vooral een raar gevoel, vindt onze reporter Nadine Van Der Linden: “Elke wenkbrauw in dit Oprah-interview lijkt geregisseerd, elke snik zit allicht vlak voor het reclameblok.”
 2. Miljoen euro voor Oprah-interview dat Britten niet willen zien: kritiek van Harry en Meghan “ongepast” nu prins Philip (99) voor zijn leven vecht
  PREMIUM

  Miljoen euro voor Op­rah-interview dat Britten niet willen zien: kritiek van Harry en Meghan “ongepast” nu prins Philip (99) voor zijn leven vecht

  Wel 1 miljoen pond legde Independent Television (ITV) op tafel voor de uitzendrechten van het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle, maar het is niet zeker of de Britse commerciële zender daar veel winst uit gaat puren. De Britten maken zich namelijk zorgen om prins Philip (99), die met hartklachten is opgenomen in het ziekenhuis. “Mocht er met hem iets gebeuren, zou dat op hen afstralen”, klinkt het.
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge