Rupert Everett en prins Harry
Volledig scherm
Rupert Everett en prins Harry © EPA / Photo News

Rupert Everett: “Prins Harry liegt over zijn ontmaagding”

ROYALTYPrins Harry (39) onthult werkelijk alle intieme details over zijn leven in zijn boek ‘Reserve’. Zelfs het moment waarop hij zijn maagdelijkheid verloor, beschrijft hij in geuren en kleuren. Al klopt het verhaal volgens Rupert Everett (63) helemaal niet. “Ik weet aan wie hij echt zijn maagdelijkheid verloor”, verklaart de acteur aan de Britse krant ‘The Telegraph’.

 1. Prinses Madeleine van Zweden zwicht onder kritiek en keert terug uit Florida: “Ze rukt kinderen weg uit veilige omgeving”
  PREMIUM
  Royalty
  3

  Prinses Madeleine van Zweden zwicht onder kritiek en keert terug uit Florida: “Ze rukt kinderen weg uit veilige omgeving”

  “Ze ontvlucht haar koninklijke plichten.” De Zweden portretteren haar als een luie prinses en het Zweedse hof is haar non-stop verhuizingen naar het buitenland beu: prinses Madeleine (41) krijgt bakken kritiek over zich heen. In het verleden heeft de prinses - ondanks alle commentaar - altijd precies gedaan wat ze wou, maar nu lijkt Madeleine toch te buigen naar de wil van haar familie... en die van het Zweedse volk. Waarom laat ze net nu haar hele leven, en dat van haar man Chris en de kinderen, in Miami vallen?