Kate Middleton, prins William, prins Harry en Meghan Markle.
Volledig scherm
Kate Middleton, prins William, prins Harry en Meghan Markle. © photo_news

Royaltywatcher analyseert kansen op verzoening: “William en Kate willen Harry vergeven, maar Meghan blijft een probleem”

RoyaltyHelaas bleek de begrafenis van prins Philip een gemiste kans op verzoening: prins Harry (36) en prins William (38) hebben de strijdbijl nog steeds niet begraven. “Er is vooruitgang, want William en Kate wíllen Harry wel vergeven”, zegt royaltywatcher Dan Wootton. “Maar hun relatie met Meghan Markle, dat is een heel ander verhaal.” 

9 reacties

 • Diana De Wit

  2 jaar geleden
  Meghan heeft haar eigen put gedelfd en is als enige de oorzaak van deze situatie! Een actriske van niemendal zonder opvoeding die enkel meer roem wenste door een prins aan de haak te slaan!
 • piet devlieger

  2 jaar geleden
  Indien mijn broer zich zo zou gedragen tegenover mij, mijn familie en mijn echtgenote dan zou hij bij mij nooit meer binnen komen. Mensen die messen in de rug steken - familie of niet - krijgen geen tweede kans.
 • irene van impe

  2 jaar geleden
  Meghan is een arriviste : met wat ze uitgekraaid heeft bij Oprah, is het voorbij.
 • Mike Jansen

  2 jaar geleden
  Beide roddelen over elkaar. Het is altijd :" een bron zegt..." Zolang ze niet met 4 samen zitten gaat dit nooit opgelost worden. De pers moet zich erbuiten houden
 • nicole desseyn

  2 jaar geleden
  Megan zal nooit geaccepteerd worden ze is niet hetzelfde kaliber als Kate want zij heeft status en uitstraling en is van goeden huize iets wat van Megan niet gezegd kan worden