Kate Middleton, prins William, prins Harry en Meghan Markle.
Volledig scherm
Kate Middleton, prins William, prins Harry en Meghan Markle. © photo_news

Royaltywatcher analyseert kansen op verzoening: “William en Kate willen Harry vergeven, maar Meghan blijft een probleem”

RoyaltyHelaas bleek de begrafenis van prins Philip een gemiste kans op verzoening: prins Harry (36) en prins William (38) hebben de strijdbijl nog steeds niet begraven. “Er is vooruitgang, want William en Kate wíllen Harry wel vergeven”, zegt royaltywatcher Dan Wootton. “Maar hun relatie met Meghan Markle, dat is een heel ander verhaal.” 

9 reacties

 • Diana De Wit

  2 weken geleden
  Meghan heeft haar eigen put gedelfd en is als enige de oorzaak van deze situatie! Een actriske van niemendal zonder opvoeding die enkel meer roem wenste door een prins aan de haak te slaan!
 • piet devlieger

  2 weken geleden
  Indien mijn broer zich zo zou gedragen tegenover mij, mijn familie en mijn echtgenote dan zou hij bij mij nooit meer binnen komen. Mensen die messen in de rug steken - familie of niet - krijgen geen tweede kans.
 • irene van impe

  2 weken geleden
  Meghan is een arriviste : met wat ze uitgekraaid heeft bij Oprah, is het voorbij.
 • Mike Jansen

  2 weken geleden
  Beide roddelen over elkaar. Het is altijd :" een bron zegt..." Zolang ze niet met 4 samen zitten gaat dit nooit opgelost worden. De pers moet zich erbuiten houden
 • nicole desseyn

  2 weken geleden
  Megan zal nooit geaccepteerd worden ze is niet hetzelfde kaliber als Kate want zij heeft status en uitstraling en is van goeden huize iets wat van Megan niet gezegd kan worden
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge