Thaise koningin Suthida verschijnt weer in het openbaar
Volledig scherm
Thaise koningin Suthida verschijnt weer in het openbaar © Getty Images

ROYALTY. Thaise koningin Suthida verschijnt in het openbaar en dakloze vraagt Willem-Alexander “wat zijn bezoek schuift”

RoyaltyLeden van koninklijke families laten wereldwijd niemand onberoerd. Huwelijken en scheidingen, verdachte of verbluffende geldzaakjes, kritiek en lof: in royalty-land passeert alles de revue. Dit waren de meest opmerkelijke koninklijke nieuwtjes en verhalen van de week.

2 reacties

 • Bruno Verhoeven

  3 dagen geleden
  Show of niet, het geeft wel aandacht aan het probleem.
 • Michel Vandewiele

  2 weken geleden
  Heeft Willem-Alexander niemand uitgenodigd om eens te komen eten ? Of blijft dat bezoek enkel maar show, natuurlijk.
 1. Meghan Markle wint kort geding tegen tabloid na publicatie van privébrief aan vader: “De schade die ze aangericht hebben, is groot”
  Royalty
  3

  Meghan Markle wint kort geding tegen tabloid na publicatie van privébrief aan vader: “De schade die ze aangericht hebben, is groot”

  Meghan Markle (39), de echtgenote van prins Harry (36), heeft donderdag een kort geding gewonnen tegen Associated Newspaper Limited (ANL), de uitgeverij van onder andere de tabloid Mail on Sunday. De hertogin van Sussex spande die aan nadat de krant een persoonlijke brief aan haar vader publiceerde. “Een inbreuk op m’n privacy”, volgens Meghan. Rechter Mark Warby van het Londense hooggerechtshof volgde die stelling: “Markle kon verwachten dat de inhoud van de brief privé zou blijven.”
 2. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'