Prins William en Harry.
Volledig scherm
Prins William en Harry. © EPA

Royalty-expert ziet 2022 van prins Harry somber in: “Zijn vete met William zal enkel aangewakkerd worden”

RoyaltyIn 2022 zullen de Britse prinsen Harry (37) en William (39) hun vete niet bijleggen, zo meent royalty-expert Peter Hunt. “De biografie die Harry volgend jaar zal uitbrengen, is geen poging om het bij te leggen met zijn familie. Naar alle waarschijnlijkheid zal hij de zaken er alleen erger op maken.”

1 reactie

 • Peggie Van Audenhove

  1 jaar geleden
  Charles was een afstandelijke en afwezige vader, Diana vocht tegen het establishment om haar zoontjes zelf te mogen opvoeden, vast te pakken (wat 'not done' is in die kringen). Ze heeft echt moeten strijden en weigerde haar kinderen over te laten aan een nanny. Haar vroege dood heeft de zonen verweesd achtergelaten wat hun onderlinge band of die met Charles geen goed heeft gedaan. Gelukkig doen Will & Harry het zelf stukken beter met hun eigen kroost.
 1. Prinses Madeleine van Zweden zwicht onder kritiek en keert terug uit Florida: “Ze rukt kinderen weg uit veilige omgeving”
  PREMIUM
  Royalty
  3

  Prinses Madeleine van Zweden zwicht onder kritiek en keert terug uit Florida: “Ze rukt kinderen weg uit veilige omgeving”

  “Ze ontvlucht haar koninklijke plichten.” De Zweden portretteren haar als een luie prinses en het Zweedse hof is haar non-stop verhuizingen naar het buitenland beu: prinses Madeleine (41) krijgt bakken kritiek over zich heen. In het verleden heeft de prinses - ondanks alle commentaar - altijd precies gedaan wat ze wou, maar nu lijkt Madeleine toch te buigen naar de wil van haar familie... en die van het Zweedse volk. Waarom laat ze net nu haar hele leven, en dat van haar man Chris en de kinderen, in Miami vallen?
 2. ANALYSE. "Charles ziet Edward als een minderwaardige royal": zo gaat het in Buckingham Palace, zes maanden na de dood van de Queen
  PREMIUM
  Royalty

  ANALYSE. "Charles ziet Edward als een minderwaar­di­ge royal": zo gaat het in Buckingham Palace, zes maanden na de dood van de Queen

  De Britse koningin Elizabeth, de oudste en langst regerende monarch ter wereld, stierf exact zes maanden geleden op 96-jarige leeftijd. Dat betekent dat koning Charles III (74) vandaag een half jaar op de troon zit. Zes woelige maanden, waarin wel wat brandjes geblust moesten worden. Hoe zitten de machtsverhoudingen bij de Windsors na dat half jaar? Onze royalty-expert Wim Dehandschutter analyseert de relatie van Charles met zijn familieleden. “Hij ziet zijn broer Edward als een ‘minderwaardige’ royal.”