Prins Harry
Volledig scherm
Prins Harry © Apple

Royalty-biograaf verbaasd door uitspraken van prins Harry over Diana: “Hij is nooit opgegroeid”

RoyaltyKoninklijke biograaf Angela Levin is diep onder de indruk van prins Harry’s recente uitspraken over zijn moeder, Diana. Volgens haar klinken die nog exact hetzelfde als toen hij 12 jaar oud was. Zo snapt Harry bijvoorbeeld niet waarom vele Britten naar Londen afzakten voor de begrafenis van zijn moeder. Volgens hem ‘hadden ze geen reden om te huilen’. “Ik schrik van zijn gebrek aan empathie en volwassenheid”, zegt Levin in een interview. 

23 reacties

 • Christel Meuleman

  3 weken geleden
  Kan er aub wat begrip zijn voor een kind van 12 dat een dergelijk trauma meemaakte. Als een dergelijk trauma niet met warmte en genegenheid wordt opgevangen, sleept de persoon in kwestie dat zijn hele leven mee. Mevrouw Levin lijkt te behoren tot die volwassenen die van oordeel zijn dat een kind zichzelf moet opvoeden ... misschien eens wat opzoekingswerk doen over de impact van onherstelbaar trauma op een kind van 12!
 • mady Vandeweghe

  3 weken geleden
  Wie kan zich voorstellen wat het doet met een kind die zijn mama verliest. Ik ben in elk geval blij dat ik in een gewoon warm gezin terecht gekomen ben en niet in een paleis waar ze zeggen je doet dit zo en dat doe je zo niet, het ene kind reageert zo, je broers of zussen anders, en in je verdriet dan nog die ceremonie erbij, hard dat een kind van 12 achter de kist van zijn mama niet mag wenen ,vreemden wel, kan Harry heel goed begrijpen! Hij kan dat heel zijn leven meedragen en getekend zijn!
 • Annette willemarck

  3 weken geleden
  Wat hoopt hij nu te bereiken met al zijn commentaar ? Hoe hij zich voelde toen zijn moeder stierf moet hij nu niet melden, net nu er al zoveel commotie is rond zijn persoon. In de belangstelling staan is volgens mij hun enige reden Ik heb te doen met de rest vd familie die stellig hopen dat dit eindelijk zal ophouden
 • maria vaeyens

  3 weken geleden
  Als 12 jarige zien dat vreemde mensen huilen om je moeder en hij MAG NIET huilen van zijn familie dat is inderdaad niet te begrijpen voor een 12 jarige. Die jongen heeft dit nooit verwerkt gekregen met die ijzeren familie en dan krijgt hij die persoon er nog eens bij waarmee alles begonnen is, die nu de plaats van zijn moeder inneemt. De rottweiler zoals Diana haar noemde. Veel geluk in je gezin gewenst Harry en hopelijk met veel liefde en vriendschap.
 • maria vaeyens

  3 weken geleden
  Niet mogen huilen en als een robot achter je moeder haar kist moeten stappen dat verwerk je als 12 jarige nooit. De liefde en de vriendschap van zijn moeder moeten missen op die leeftijd en nergens terecht kunnen met zijn verdriet dat blijft hem zijn leven lang bij. Dat Kate de ring draagt van Diana is wel dank zij Harry die de ring van zijn moeder aan haar gegeven heeft, het ware beter geweest dat hij de ring bij zich gehouden had tot hij zijn liefde vond.