Koning Filip en prinses Charlène.
Volledig scherm
Koning Filip en prinses Charlène. © Photo News/Instagram - Fotomontage HLN

ROYAL BITS. Koning Filip is fiere vader en prinses Charlène is in rouw om doodgereden hondje

RoyaltyLeden van koninklijke families laten wereldwijd niemand onberoerd. Huwelijken en scheidingen, verdachte of verbluffende geldzaakjes, kritiek en lof: in royaltyland passeert alles de revue. Dit waren de meest opmerkelijke koninklijke nieuwtjes van de week.

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Van wereldleiders tot wetenschappers: koning Filip en koningin Mathilde ontmoeten invloedrijke personen tijdens WEF
  Royalty

  Van wereldlei­ders tot wetenschap­pers: koning Filip en koningin Mathilde ontmoeten invloedrij­ke personen tijdens WEF

  Koning Filip en koningin Mathilde vertoeven in het Zwitserse Davos, waar ze het Wereld Economisch forum (WEF) bijwonen. Dat is een jaarlijkse bijeenkomst van internationale politici, CEO’s van de grootste bedrijven ter wereld, intellectuelen, journalisten en royals. Een ideale gelegenheid voor invloedrijke personen om elkaar te ontmoeten en wat bij te praten. En daar maakt ook ons vorstenpaar lustig gebruik van. Hieronder alvast een overzicht van hun meest opmerkelijke ontmoetingen.