EPA/ANP
Volledig scherm
© EPA/ANP

ROYAL BITS. Hondje van prins Carl Philip & prinses Sofia gered en prinses Beatrix wandelt erop los

RoyaltyLeden van koninklijke families laten wereldwijd niemand onberoerd. Huwelijken en scheidingen, verdachte of verbluffende geldzaakjes, kritiek en lof: in royaltyland passeert alles de revue. Dit waren de meest opmerkelijke koninklijke nieuwtjes van de week.

 1. Opvallende jurk en oorbellen van prinses Diana: Kate Middleton deelt unieke foto's op veertigste verjaardag
  Royalty
  19

  Opvallende jurk en oorbellen van prinses Diana: Kate Middleton deelt unieke foto's op veertigste verjaardag

  Kate Middleton, de vrouw van prins William, is vandaag 40 jaar geworden. Ter ere van haar verjaardag heeft de hertogin van Cambridge drie nieuwe foto’s van zichzelf gedeeld. De beelden zijn gemaakt door de veelgeprezen fotograaf Paolo Roversi. Hoewel een nieuwe voordeur normaal een mijlpaal is, lijkt het erop dat Kate het in kleine kring zal vieren vanwege het coronavirus.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 3. Van een bakwedstrijd tot straatfeesten: zo zullen de Britten het platina-jubileum van Elizabeth vieren
  Royalty

  Van een bakwed­strijd tot straatfees­ten: zo zullen de Britten het platina-jubileum van Elizabeth vieren

  De Britse koningin Elizabeth II (95) zit dit jaar exact 70 jaar op de troon. Een historische mijlpaal, die niet onopgemerkt voorbij zal gaan in het Verenigd Koninkrijk. Het platina-jubileum van de vorstin zal dan ook gevierd worden met alle mogelijke toeters en bellen: van een bakwedstrijd tot uitbundige straatfeesten. Dit staat er allemaal op het programma tijdens het feestweekend van de Queen.