Prins Harry werd als laatste op de hoogte gebracht van het overlijden van de Queen. Hoe kon dat?
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Harry werd als laatste op de hoogte gebracht van het overlijden van de Queen. Hoe kon dat? © Photo News

RECONSTRUCTIE. Waarom prins Harry pas uren ná overlijden van Queen Elizabeth verwittigd werd

RoyaltyDe overlijdensakte van Queen Elizabeth brengt opheldering, maar roept ook nieuwe vragen op. Het document wijst uit dat ‘ouderdom’ de oorzaak was en dat Elizabeth op 8 september om 16.10 uur Belgische tijd overleed. Daarmee staat definitief vast dat alleen koning Charles (73) en prinses Anne (72) nog afscheid konden nemen. De andere familieleden kwamen te laat, maar waren wél al op de hoogte van het overlijden. Behalve dan prins Harry (38), die pas vijf minuten voor de rest van de wereld werd verwittigd. Hoe en waarom kon dat gebeuren?

6 reacties

 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Wat zal Diana boos zijn om de actie tegen Harry,als ze dit had geweten.
 • Amber Habex

  2 maanden geleden
  Maakt niet uit wat de rest van de familie denkt, tenzij de queen het zelf zo wou had hij samen met de rest het nieuws moeten horen.
 • Fanny Konings

  2 maanden geleden
  Aan familie raak je niet, tenzij te verwerpelijke praktijken en moet gekend zijn om berecht te worden
 • Marla Szulc-Krzyzanowski

  2 maanden geleden
  Dit had niet zo gehoeven. Het is zijn oma en daar had hij een band mee. Ook het verwijderen van haar initialen was een klap in zijn gezicht. Dat je zoon/broer verliefd wordt op iemand die jij niet zo aardig/geschikt vindt, is geen reden om zo te doen.
 • mary-ann van eester

  2 maanden geleden
  in elke familie zijn er wel eens onenigheden maar hij is toch ook een kleinkind van de gueen. zit in zulke situatie alle vetes even opzij tenzij het de uitdrukkelijk wens van de overledene was maar ik dank dat dit hier niet waar was. mary-ann van eester