Harry en Meghan gaan een potentieel fiasco tegemoet.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan gaan een potentieel fiasco tegemoet. © EPA

Rechtszaak Meghan en Harry dreigt ‘Johnny Depp’-proporties aan te nemen: “Ze zal heel haar privéleven moeten verantwoorden”

RoyaltyOok al zit ze momenteel in Amerika, Meghan Markle (39) blijft de strijd aangaan met de Britse tabloids. Momenteel vecht ze in de rechtbank een geschil uit met de Mail on Sunday, een zaak die steeds smeriger en ingewikkelder lijkt te worden. Zopas kregen Meghan en haar echtgenoot, prins Harry (35), alvast een eerste tegenslag te verwerken: de rechter besliste dat de beruchte biografie ‘Finding Freedom’ tegen hen gebruikt mag worden als bewijsmateriaal. Royalty-experts zien het niet goed aflopen: “Als Meghan deze zaak niet loslaat, zal ze haar reputatie voorgoed verpesten.” 

2 reacties

 • Carla Van Geel

  6 maanden geleden
  Dat Meghan Markle geniet van aandacht en in de kijker staan is toch heel duidelijk te zien, en is eigen aan elke acteur/actrice. Die werken zich allemaal blauw om een camera op zich te zien en daar nu tegenin gaan geeft nog meer aandacht. Onbewust of bewust dat daar veel mensen uit de Royals onder lijden. Laat de pers ze gewoon negeren.
 • Severine Degreef

  6 maanden geleden
  The Prince & the Showgirl. Dacht Meghan nu werkelijk dat ze ooit aan de tentakels van de Britse Royals (en bijkomende media-aandacht) kon ontkomen?
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers