Kate en William zijn 10 jaar getrouwd.
Volledig scherm
Kate en William zijn 10 jaar getrouwd. © Instagram

Razend populaire William en Kate vieren 10de huwelijksverjaardag met mooie foto’s

RoyaltyAl een decennium samen, maar nog altijd even verliefd. De Britse prins William (38) en zijn echtgenote Kate Middleton (39) vieren vandaag hun 10de huwelijksverjaardag. En dat doen ze, zoals we van de royals in Kensington Palace gewoon zijn, met nieuwe foto’s. 

5 reacties

 • Diana De Wit

  1 jaar geleden
  Ik wens hen samen nog veel geluk toe, alsook aan hun 3 prachtige kinderen!
 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  @ Myriam als dat schone schijn is waren er geen drie kinderen gekomen het huwelijk van Charles en Diana dat was schone schijn nog voor ze gehuwd waren de kinderen moesten er komen om de troonopvolging te verzekeren
 • christianne bruyland

  1 jaar geleden
  ik vind het een spontane foto, de Britten zitten safe met dit koppel. Ze dienen de firma zoals het van hen gevraagd wordt, ze lopen niet naast de randjes, daarvoor zullen ze wel veel moeten laten schieten, doe het maar eens jaaaaren na elkaar en zonder eindpunt.
 • mark germanus

  1 jaar geleden
  Ik wens ze een lang, gezond en gelukkig leven toe !
 • MYRIAM VAN EETVELDT

  1 jaar geleden
  mooie mensen ,maar ik denk dat dit maar schone schijn is.
 1. Beelden van jonge prins William en Kate Middleton die stevig feesten gaan viraal
  Play
  Royalty

  Beelden van jonge prins William en Kate Middleton die stevig feesten gaan viraal

  Het oude ‘feestleven’ van prins William (40) en Kate Middleton (40) gaat viraal op TikTok. Een gebruiker van de app maakte een video waarin oude foto’s te zien zijn van het leven dat het koppel leidde, voordat ze trouwden in 2011. Dat leven zag er opmerkelijk anders uit, in vergelijking met hoe het koppel nu voorkomt. De video krijgt opvallend veel positieve commentaren, omdat het de twee volgens velen “herkenbaar” en “menselijk” maakt. “Ze zijn net als iedereen”, klinkt het onder meer in de reacties. “Ze lijken op mij wanneer ik met mijn vrienden foto’s maak!”