ANP/Google (montage)
Volledig scherm
© ANP/Google (montage)

Queen zet lingerieleverancier aan de kant na pikante ontboezemingen

RoyaltyDe Londense lingerie - en badmodewinkel Rigby & Peller is het predikaat hofleverancier kwijtgeraakt, omdat de eigenares in een boek details heeft prijsgegeven over pas-sessies bij de Britse royals thuis. Zo zou koningin Elizabeth (91) het liefste beha's passen als haar corgi's geïnteresseerd toekijken. 

2 reacties

 • Luc Repriels

  5 jaar geleden
  Groot gelijk.
 • Geert Van de Moortele

  5 jaar geleden
  Tijd voor een tweede boek met alles erop en erin.Waar kan ik reeds intekenen ?
 1. Drie maanden na haar hersenbloeding: gezondheidstoestand Thaise prinses Bajrakitiyabha blijft een raadsel
  PREMIUM
  Royalty

  Drie maanden na haar hersenbloe­ding: gezond­heids­toe­stand Thaise prinses Bajrakitiy­ab­ha blijft een raadsel

  Al drie maanden ligt de Thaise Bajrakitiyabha Narendira Debyavati (44) in coma, maar over haar gezondheidstoestand wordt met geen woord gerept. Niemand die weet of ze nog leeft of overleden is. De onzekerheid weegt zwaar door in Thailand, want Bajrakitiyabha was de gedoodverfde favoriet om haar vader, koning Vajiralongkorn, op te volgen. “Veel Thai geloven dat ze zuiver koninklijk bloed heeft.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.