Queen Elizabeth
Volledig scherm
Queen Elizabeth © Photo News

Queen niet te spreken over tv-programma van Harry: “Ze dacht dat het over veteranen zou gaan, niet over zijn eigen vuile was”

RoyaltyQueen Elizabeth (95) is niet blij met ‘The Me You Can't See’, het nieuwe tv-programma van prins Harry en Oprah Winfrey. Daarin vertelde hij over zijn mentale problemen en ‘problematische opvoeding’, waarbij hij vooral zijn vader Charles viseerde. “De Queen had het programma goedgekeurd, maar enkel omdat ze dacht dat het over de mentale gezondheid van veteranen zou gaan. Dit is een onaangename verrassing.” 

6 reacties

 • Jozef Van Mellaert

  5 maanden geleden
  In elk huisgezin zijn er onenigheden, maar wie is daar aan geïnteresseerd? Bij Harry ligt dat anders dit brengt hem miljoenen op en ook voor Operha, daarom is die schatrijk. Naar eigen zeggen had Harry GB verlaten voor de overlast van de pres, maar in Engeland kon hij als prins zich laten betalen door de media. In de VS wordt hij miljardair met zijn geroddel.
 • jos meurrens

  5 maanden geleden
  Euhh, ik denk eerder dat het de vuile was is van het koningshuis. Mensen uit een koninklijke familie of super sterren zoals Michael Jackson, die hebben geen normaal leven, kunnen niet eens buiten komen of de pers vliegt er als gieren op. Plezant is iets anders, en zo zou ik niet willen leven.Kan dan ook begrijpen dat het een hele verademing moet zijn voor Harry.
 • Karine Roeland

  5 maanden geleden
  Als Harry een 'normaal' leven wil leiden zou hij zich beter distantiëren van elke vorm van 'publiciteit'. Hij zou zich beter bezighouden met zijn (wraakzoekende) echtgenote en niet steeds in de media komen. Gebruikt hij de media als een soort therapeut, of als een gemakkelijke bon van inkomen? Hij woont in Amerika, dus hij keerde het VK de rug toe. Was dit ook gebeurd had hij een andere echtgenote gehad?
 • Chrissie Roes

  5 maanden geleden
  En wat als de Queen details te weten komt over haar geliefde zoon Andrew en zijn voorkeur naar jonge meisjes die zijn dochter konden zijn...
 • Marc Geerts

  5 maanden geleden
  Dan had de Queen eerst het programma moeten bekijken vooraleer ze haar goedkeuring gaf. Vijgen na Pasen zijn dit.