Queen Elizabeth, Meghan Markle en prins Harry.
Volledig scherm
Queen Elizabeth, Meghan Markle en prins Harry. © AP

Queen is Harry en Meghan te slim af en spreekt natie toe enkele uren voor hun explosieve interview bij Oprah Winfrey

RoyaltyPrins Harry (36) en Meghan Markle (39) zijn in snelheid gepakt door Queen Elizabeth (94). De Britse koningin gaat op 7 maart namelijk de natie toespreken enkele uren vooraleer de hertog en hertogin van Sussex hun nu al controversiële interview geven bij Oprah Winfrey (67). “Op die manier wil ze de eenheid van de koninklijke familie benadrukken”, klinkt het in Britse media. 

16 reacties

 • jos meurrens

  8 uur geleden
  @ Dausy De Smedt: De essentie van het leven is in de eerste plaats dat je jezelf kan zijn, en aangezien Harry en Megan ook mensen zijn hebben ze eveneens dat recht. Ik kan mij best voorstellen dat het een marteling is om steeds te zien waar je loopt, hoe je loopt, Van ´s morgens tot ´d avonds in de gaten wordt gehouden. Ik wil er niet voor tekenen tegen geen enkele prijs, en al de rest zijn nougatbollen.
 • bob jansens

  4 dagen geleden
  tja Elisabeth heeft als koningin steeds nagelaten om voor de leden van de koninklijke familie die geen kans hebben om op de troon te komen perspectief te voorzien. Als staatshoofd van oa. Canada, Australië, Nieuwzeeland wordt zij in deze landen vertegenwoordigd door een gouverneur-generaal. Zij had er moeten voor zorgen dat deze functie door haar nakomelingen vervuld worden. Een opiniepeiling in Canada toonde aan dat een meerderheid van de bevolking prins Harry zag zitten in deze functie
 • Daisy De Smedt

  6 dagen geleden
  Ik begrijp Harry niet zo goed hierin. Je bent geboren in deze kringen, met de voor- en nadelen, gedraag je er naar. En voor Meghan je wist waaraan je begon toen je verliefd werd op iemand van het koninklijke huis. Ik snap dat ze hun eigen leven willen leiden, maar toch zouden ze een grens moeten trekken met hetgeen ze naar buitenkomen.
 • willy zachel

  6 dagen geleden
  Alsof die iets zinnigs te vertellen heeft ? Het is ongelooflijk dat er nog zoveel menden die Royal poppenkast supporteren !
 • Romana Crabbe

  6 dagen geleden
  Ook Meghan en Harry zijn mensen die maar 1 keer leven ! Ze moeten gewoon hun hart volgen ! Het is knap dat ze voet bij stuk houden , knap ...dat ze de ballen hebben om er voor uit te komen . Mijn steun hebben ze !
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst
  Play

  Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst

 2. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?