De Queen en prins Charles
Volledig scherm
De Queen en prins Charles © AFP

Queen is blij dat William koningshuis verdedigde, en ook Charles krijgt hulp uit onverwachte hoek

RoyaltyDe Britse Queen is blij dat haar kleinzoon prins William (38) het koningshuis verdedigd heeft, zo menen insiders binnen het paleis. De familie wordt bestempeld als ‘racistisch’ sinds het beruchte interview met Harry (36) en Meghan (39). “William heeft gezegd wat Elizabeth écht denkt”, klinkt het. Intussen krijgt ook Charles (72) steun uit onverwachte hoek: het koor dat hij inhuurde voor het trouwfeest van Harry zegt dat hij “echt geen racist is”. 

4 reacties

 • Linda Heintjens

  10 maanden geleden
  Als je erin geboren bent, is er geen ontsnappen mogelijk. Hoe opstandig je ook bent, zolang je leeft, heb je niets tekort! De aangetrouwden zonder koninklijke bloedlijn lopen wel gevaar!
 • Lisa Nathon

  10 maanden geleden
  Het belangrijkste is dat de familie overeen komt! Goed met elkaar praten, voor je het op tv laat bekend maken. Als je iets bekend, zeg dan direct wie het gezegd heeft als je recht in je schoenen staat.
 • Françoise Otte

  10 maanden geleden
  Dat Harry maar oppast. Misschien is Meghan in het geheim een heel dossier tegen hem aan het verzamelen.
 • willy zachel

  10 maanden geleden
  Dat koningshuis of hoe je de firm ook noemt bestaat eigenlijk uit tientallen Royals en hun entourage en het is dat entourage dat eigenlijk aan de touwtjes trekt en over alles beslist en deze beslissingen opdringt onder het mom van protocol ! Dus het heeft geen zin altijd te verwijzen naar 2 /drie of 4 top Royal’s dit kan en zal waarschijnlijk uit een héél andere hoek komen !